ATAG One thermostaat:
eenvoudig, waar je ook bent

ATAG One slimme thermostaat

De super moderne wifi-thermostaat die efficiënt verwarmen van jouw woning mogelijk maakt, waar en wanneer je maar wilt. Bovendien krijgt je cv-ketel in combinatie met de ATAG One thermostaat een A+ energielabel. De thermostaat berekent namelijk op basis van jouw huisgrootte en de buitentemperatuur de efficiëntste manier van stoken. Huisverwarming is nog nooit zo slim geweest.

> Bekijk aanbieding!

De voordelen van ATAG One

Besparen door weten

De ATAG One werkt perfect samen met jouw cv-ketel. De ATAG One houdt je warmtegebruik en zelfs het weer in de gaten, zodat hij precies weet op welk moment jij vermogen nodig hebt om jouw huis heerlijk warm te maken. Je hebt dus grip op hoe je energierekening zal uitvallen.

Unieke warmwaterprogramma

Eén van de unieke functies van de ATAG One is het instelbare warmwaterprogramma. Met dit programma kan je het water voorverwarmen op gezette tijdstippen. Zo heb je altijd snel warm water wanneer je het nodig hebt. Bijvoorbeeld als je net onder de douche wil stappen, of als je begint met afwassen.

Hulp bij onderhoud

De ATAG One meldt als er iets aan de hand is. Je krijgt meteen een melding bij een storing of als er water moet worden bijgevuld. En mocht het nodig zijn, dan kun je waar je ook bent direct in contact komen met je ATAG-specialist.

Samen One

Vanaf de eerste kennismaking begint de ATAG One te ontdekken wat jouw leefritme is. Hij leert wanneer je welke temperaturen comfortabel vindt. En mocht je zelf willen bepalen, dan helpt hij bij het opstellen van jouw persoonlijk schema.

Altijd mobiel met de ATAG One

Van huis en toch je warmtecomfort regelen? Bedien de ATAG One via jouw smartphone of tablet, waar je maar wilt. Dit alles dankzij de ATAG One app (voor Android en iOS). En dat zonder abonnementskosten. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, je bedient de slimme thermostaat net zo eenvoudig via uw laptop of pc.

Zorgeloos comfort? Kies vandaag nog voor de ATAG One!

Kies je voor pakket ‘Premium’? Dan wordt je cv-ketel geleverd met de ATAG One thermostaat (meerprijs € 100,-). Je bent dan tegelijk 15 jaar lang verzekerd van een volledige garantie op je ATAG cv-ketel, inclusief onderhoud en 24/7 service (maandelijks opzegbaar). Tijdens de installatie van je cv-ketel laat de ATAG installateur je kennismaken met jouw One, voor een zorgeloos comfort.

> Winkel