Betaalbare warmte

voor iedereen

Over ons

  • Wij zijn overtuigd dat iedereen zorgeloos kan genieten van betaalbare warmte

Marco van de kamp (1984) en Kevin de Joode (1967) zijn de oprichters van ATAGwarmte. Beide zijn opgegroeid in de detailhandel. Marco in de installatiebranche en Kevin in de fotohandel. Daar hebben ze van jongs af aan meegekregen wat mensen beweegt. Maar ook wat het betekent om de wensen van klanten te vertalen naar producten en diensten die er voor hen toe doen. Met deze schat aan ervaring heeft Marco carrière gemaakt in de installatiebranche en Kevin in de wereld van media, marketing en innovatie.

 

Bij ons weet je waar je aan toe bent in prijs, kwaliteit en veiligheid 

Door toeval kruisten wegen van Marco en Kevin. Geïnspireerd en aangemoedigd door dé pioniers uit de wereld van de online CV ketelbranche besloten ze hun hart te volgen en invulling te geven aan hun passie voor wat klanten willen, met een kwaliteitsproduct waar ze vol overtuiging achter staan: het zorgeloze comfort dat een ATAG CV ketel biedt.

 

ATAG CV ketel SelectDealers bij u in de buurt 42

Onze CV installateurs staan voor je klaar

ATAGwarmte werkt samen met ruim 40 ATAG SelectDealers. Bij elkaar opgeteld zijn dat meer dan 600 vakmensen. Dat betekent dat er altijd een ervaren ATAG expert bij jou in de regio is. Als je een CV ketel bestelt bij ATAGwarmte, dan wordt jouw CV ketel dus geplaatst en onderhouden door de ATAG SelectDealer bij jou in de buurt. Bestel je bij ATAGwarmte je CV ketel, dan wordt die geleverd met gratis standaard installatie, standaard rookgasafvoer, installatiemateriaal en veiligheidspakket.

 

Altijd een ATAGwarmte installateur in jouw buurt.

Voor iedereen een ATAG CV ketel

ATAGwarmte heeft voor iedereen een hoog rendement CV ketel, voor verwarming en warm water. Met de ketelkiezer weet je binnen 1 minuut welke CV ketel het beste bij jou past.

> Ketelkiezer

Assortiment bekijken

Bij ATAGwarmte vindt je altijd een passende CV ketel, die je kunt kopen of huren. Kies je voor pakket ‘Met’ of ‘Premium’, dan ben je 15 jaar lang verzekerd van een volledige garantie op je ATAG CV ketel met 24/7 service en onderhoud (maandelijks opzegbaar). Mocht je huren dan is dit serviceabonnement inclusief.

> Winkel

Al 8 jaar best getest

Alleen ATAG CV ketels hebben een RVS warmtewisselaar. Dat maakt ze zuinig en duurzaam. Daarom komen de ATAG CV ketels al 8 jaar als beste uit de test van de Consumentenbond.

> Bekijk