Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.
ATAG One Zone: dé slimme thermostaat

De super moderne wifi-thermostaat die efficiënt verwarmen van jouw woning mogelijk maakt, waar en wanneer je maar wilt. Bovendien krijgt jouw cv-ketel in combinatie met de ATAG One Zone thermostaat een A+ energielabel. De thermostaat berekent namelijk op basis van jouw huisgrootte en de buitentemperatuur, de efficiëntste manier van stoken. Huisverwarming is nog nooit zo slim geweest.

Nu een gratis ATAG One Zone slimme thermostaat t.w.v. 249,- bij aanschaf van een ATAG cv-ketel uit de P- en i-serie!

 

 

Bekijk het ATAG aanbod

De voordelen van ATAG One Zone

Besparen door weten

De ATAG One Zone werkt perfect samen met jouw cv-ketel. De ATAG One Zone houd je warmtegebruik en zelfs het weer in de gaten, zodat hij precies weet op welk moment jij vermogen nodig hebt om jouw huis heerlijk warm te maken. Jij hebt dus grip op hoe jouw energierekening zal uitvallen.

Unieke warmwaterprogramma

Eén van de unieke functies van de ATAG One Zone is het instelbare warmwaterprogramma. Met dit programma kan je het water voorverwarmen op gezette tijdstippen. Zo heb je altijd snel warm water wanneer je het nodig hebt. Bijvoorbeeld als je net onder de douche wil stappen of als je begint met afwassen

Hulp bij onderhoud

De ATAG One Zone meldt als er iets aan de hand is. Je krijgt meteen een melding bij een storing of als er water moet worden bijgevuld. En mocht het nodig zijn, dan kun je, waar je ook bent, direct in contact komen met een ATAG-specialist.

Samen One

Vanaf de eerste kennismaking begint de ATAG One Zone te ontdekken wat jouw leefritme is. Hij leert wanneer je welke temperaturen comfortabel vindt. En mocht je zelf willen bepalen, dan helpt hij bij het opstellen van jouw persoonlijke schema.

 

Altijd mobiel met de ATAG One Zone 

Van huis weg en toch je warmtecomfort regelen? Bedien de ATAG One Zone thermostaat via jouw smartphone of tablet, waar je maar wilt. Dit alles dankzij de ATAG Zone app (voor Android en iOS). En dat zonder abonnementskosten. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, je bedient de slimme thermostaat net zo eenvoudig via uw laptop of pc.

Daarnaast verbindt de ATAG One Zone thermpstaat met de nieuwste domotica. Heb je thuis een Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa staan? Dan kan je totale controle verwachten met deze superslimme thermostaat. let op! Deze functie is uitsluitend beschikbaar voor de ATAG One Zone, welke geleverd wordt bij al onze cv-ketels uit de P- en i-serie. 

Zorgeloos comfort? Kies vandaag nog voor de ATAG One Zone

Nu tijdelijk ontvangen alle nieuwe klanten een gratis ATAG One Zone thermostaat. Je bent dan tegelijk 15 jaar verzekerd van een volledige garantie op je ATAG cv-ketel, inclusief onderhoud en 24/7 service (maandelijks opzegbaar). Tijdens de installatie van je cv-ketel laat de ATAG installateur je kennismaken met de nieuwe thermostaat, voor zorgeloos comfort.

Bekijk het ATAG aanbod