Let op! Vanaf 1 juli zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 30 juni 2023 om te profiteren van de laagste prijs.

Nieuwe ketelserie: De ATAG i Zone

Gepost op: 30 juni 2020

De huidige ATAG i-serie heeft een opvolger: De ATAG i Zone. Deze nieuwe doorontwikkelde cv-ketels zijn nog beter dan hun voorganger en bereiden de consument voor op de toekomst van huisverwarming. Meer weten? Lees hier alles over de nieuwe specificaties van de ATAG i Zone.

Een betrouwbare cv-ketel

De ATAG i Zone is de doorontwikkelde opvolger van de best geteste ATAG i-serie. Net als haar voorganger blinkt deze cv-ketel uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid dankzij de RVS warmtewisselaar. De ATAG i Zone heeft een warmtewisselaar van Roest Vast Staal ontwikkeld die altijd beschermd is tegen verval. Dit betekent dat de cv-ketel na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf.

Klaar voor de toekomst 

Nu alvast een voorschot nemen op de toekomst van de energievoorziening? De ATAG i Zone is geschikt om samen met een hybride warmtepomp je woning te verwarmen. Is je huis nu nog niet geschikt om over te stappen op een warmtepomp, dan is de ATAG i Zone de ideale oplossing. Bovendien is de ATAG i Zone de eerste ketelserie die toegang biedt tot de wereld van domotica. Heb jij thuis een Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa? Dan heb jij straks totale controle over je warmteregeling in huis.


Compacte cv-ketel met een vernieuwd display

De nieuwe cv-ketels hebben een compact formaat van 44 x 70 x 27,5. Ze passen dus vrijwel op elke zolder of zelfs in een keukenkastje. Daarnaast is de ATAG i Zone uitgerust met een vernieuwd display. Geen vage storingscodes meer, maar duidelijke tekstboodschappen die uitleggen wat er aan de hand is. Moet je cv-ketel bijgevuld worden? Dan staat dat vanaf nu glashelder op je display vermeld. Volop gebruiksgemak!

Een nieuwe slimme thermostaat

De ketelserie is compitabel met de nieuwste slimme thermostaat: De ATAG One Zone. De ATAG Zone is pro-actief en intelligent. Op basis van jouw huisgrootte en warmteverbruik kan de thermostaat je een persoonlijk warmteadvies geven. Met als resultaat een verlaging van energiekosten, vermindering van CO2-uitstoot en een betrouwbaar verwarmingssysteem. Een ATAG cv-ketel krijgt in combinatie met de ATAG One Zone slimme thermostaat een welverdiend A+ energielabel. Bovendien kan je met de ATAG One slimme thermostaat nog veel meer handige functies instellen, zoals het warmwaterprogramma.

Topkwaliteit, welke je ook kiest

De ATAG i Zone is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, om elk huishouden te voorzien van warmte en comfort. Zo is de ATAG i28EC Zone geschikt als je op zoek bent naar een CW4 ketel en de ATAG i36EC Zone als je op zoek bent naar een CW5 ketel. In onderstaand schema zie je alle soorten modellen en bijbehorende specificaties.

 

Interesse in de ATAG i Zone serie? Vraag hier direct je offerte aan.