Let op! Vanaf 1 juli zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 30 juni 2023 om te profiteren van de laagste prijs.

Wat voor merk is ATAG eigenlijk?

Hebben we het over automerken, dan weet iedereen dat Mercedes staat voor topkwaliteit en dat Fiat zich kenmerkt met eenvoudige betaalbare auto’s. Met cv-ketels is dat een stuk lastiger te bepalen. Als je praat over een Remeha, Intergas of ATAG cv-ketel, weet je dan voldoende over deze merken om een juiste keuze te maken? Wij helpen je graag door te laten zien waar ATAG voor staat in vergelijking met andere grote merken.

ATAG is Nederlandse trots

ATAG bestaat al ruim 70 jaar en is op Nederlandse bodem opgericht in het Gelderse Lichtenvoorde. In 1948 zijn ze gestart in een Achterhoekse ‘schuur’ met het produceren van kooktoestellen. Met de tijd groeit het bedrijf mee in de overgang van kolen en olie naar aardgas. Nu is ATAG gegroeid tot één van de grootste gasspecialisten van Nederland en richt het zich alleen nog maar op innoverende en hoogwaardige producten.

ATAG is innoverend en vooruitstrevend in de basis

Het is een merk dat veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor zijn zij de eerste fabrikant met baanbrekende cv-keteltechnologieën, zoals de Roest Vast Stalen warmtewisselaar en de super slimme ATAG One Zone thermostaat. ATAG cv-ketels hebben over de jaren heen veel prijzen gewonnen. 

ATAG in cijfers

Dankzij ATAG genieten wereldwijd 500.000 huishoudens van een comfortabel warm huis. Ze werken met ruim 600 hoogopgeleide ATAG Select Dealers verspreid over hun werkgebied. Laat je een cv-ketel installeren door ATAGwarmte, dan krijg je dus altijd een speciaal getrainde vakman bij jou uit de buurt. Iedere 15 minuten wordt er ergens op de wereld een ATAG verwarmingsproduct geïnstalleerd. En dit aantal neemt alleen maar toe.

Waar kan je ATAG dan mee vergelijken?

ATAG is als het ware de Mercedes onder de cv-ketels. Het levert cv-ketels die zuiniger, milieuvriendelijker, en krachtiger zijn dan vergelijkbare modellen van andere merken. Het is zeker niet het goedkoopste merk cv-ketel, maar daar staat wel een topproduct in de hoogste klasse tegenover: Altijd een warm huis, nooit storingen en altijd gegarandeerd comfort.

Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er al-tijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Ben je dus op zoek naar een cv-ketel, dan bieden wij de allerbeste service, ook na de installatie. Een service die past bij het merk ATAG.

ATAG cv-ketels koop je bij ATAGwarmte

ATAGwarmte maakt het vervangen van een cv-ketel heel eenvoudig. Via onze ketelkiezer kies je in een paar stappen de meest geschikte cv-ketel voor jouw woning. Een topkwaliteit cv-ketel, inclusief installatie, met de allerbeste service van Nederland. Dat is ATAGwarmte. Heb je vragen over het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel? Bel ons gerust. Wij zijn 24/7  bereikbaar, ook in het weekend, op ons telefoonnummer 085-3032700.

Ketelkieswijzer

Bekijk het ATAG aanbod