ATAG P20C € 1.875,00

De ATAG P20C is een compacte budgetketel met ATAG-kwaliteit. De ATAG P20C heeft een RVS warmtewisselaar waardoor deze cv-ketel het hoogste rendement van 110% gedurende de hele levensduur behoudt en ongevoelig is voor corrosie en slijtage. De P20C is geschikt voor appartementen en kleine eengezinswoningen tot 80m2. 

Bij elke ATAG cv-ketel krijg je nu tijdelijk de ATAG One slimme thermostaat (t.w.v. €249,-) helemaal cadeau!

Inbegrepen in de prijs:
✓ Standaard installatie van de cv-ketel (vervangen van de huidige HR-ketel)
✓ Vervanging van de appendages onder de cv-ketel
✓ Vervanging van een standaard dak/muurdoorvoer

Bestel deze ketel Offerte

De P-serie uitgelicht

Perfecte prijs-kwaliteit, warmtepomp ready, compact model

Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van de P-serie. De ATAG P-serie is de perfecte serie als je op zoek bent naar een ketel met ATAG-kwaliteit, maar ook prijs een belangrijke rol speelt. De P-serie is geschikt om samen te werken met een warmtepomp en voorbereid op de toekomstige veranderingen in de gassamenstelling. Door het compacte formaat kan de P-serie eenvoudig en snel op iedere gewenste plek geplaatst worden. 

Bekijk brochure

ATAG P20C cv-ketel
Energie besparen dankzij de roestvaststalen warmtewisselaar

Het unieke van de ATAG P20C t.o.v. andere merken van hetzelfde formaat (CW3)  is de slimme constructie van de roestvaststalen warmtewisselaar. Bij de ATAG P20C ontstaat er door dit onderdeel geen kalk waardoor de ketel een blijvend rendement van 110,3% heeft. Hierdoor is de P20C zuiniger gedurende de hele levensduur van de cv-ketel. 

 

ATAG One Zone slimme thermostaat

De ATAG P20C werkt met de slimme thermostaat ATAG One Zone. Op afstand te bedienen, waar je ook bent. Dankzij de inschakeloptimalisatie weet One Zone wanneer het warm moet zijn in de woning. Geheel volgens jouw wensen. Samen met de P20C een comfortabele energiezuinige combinatie die “past als een jas”.

ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa werken samen met ATAG Zone. Zo krijg je als gebruiker de totale controle over je woning via een smartphone of tablet. Overal, waar je ook bent.

ATAG P20C
CW waarde
CW 3
Serie
P-Serie
Vermogen
18 kW
Warm water
10,70 l/min
h x b x d in mm
700 x 440 x 276
Energielabel
A
Geschikt voor opentherm
Ja
Warmtepomp ready
Ja
ATAG P20C is warmtepomp ready

Nu alvast een voorschot nemen op de toekomst van de energievoorziening? De ATAG P20C is geschikt om samen met een hybride warmtepomp je woning te verwarmen. Nu of later.

Is je woning nu nog niet geschikt om over te stappen op een volledig aardgasloze verwarmingsinstallatie? Dan is de combinatie met een hybride warmtepomp een ideale tussenoplossing.

Op een later moment is het altijd mogelijk om vanuit deze tussenoplossing te kiezen voor een all-electric opstelling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze in het duurzaam verwarmen van je woning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085-3032700 of info@atagwarmte.nl.

Maak je CV-installatie compleet

Moderne cv-ketels zijn zeer gevoelig voor vuil. Een installatie met schoon water is veel minder storingsgevoelig en zorgt ervoor dat de cv-ketel zo zuinig mogelijk brandt en dat de pompt zo min mogelijk stroom verbruikt. Vervuiling in een cv-installatie bestaat grotendeels uit het schadelijke magnetiet. Door het plaatsen van een magnetische vuilafscheider wordt magnetiet extra snel uit het installatiewater gehaald.

Spirotech SpiroTrap MB3 vuilafscheider

Het installatiewater stroomt door de SpiroTrap MB3, met daarin de unieke Spirobuis als afscheidingselement. De Spirobuis zorgt ervoor dat niet magnetische vervuiling naar de bodem van de vuilafscheider zakt. Dankzij de magneet die aan de buitenkant van de SpiroTrap MB3 zit, wordt magnetiet extra snel uit het installatiewater verwijderd.

De Spirotech SpiroTrap MB3 vuilafscheider kun je extra toevoegen aan je bestelling in de volgende stap.