Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.

ATAG P35C € 2.279,00

Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.

De ATAG P35C is binnen de CW5 klasse dé budgetketel maar wel met ATAG-kwaliteit. De ATAG P35C heeft net als alle ATAG ketels een roestvaststalen warmtewisselaar waardoor deze cv-ketel het hoogste rendement van 110% gedurende de gehele levensduur (15 jaar) en ongevoelig is voor corrosie en slijtage. De P35C is een geschikte cv-ketel voor woningen boven de 150-200m2. 

Bij elke ATAG cv-ketel krijg je nu tijdelijk de ATAG One slimme thermostaat (t.w.v. €249,-) gratis!

Inbegrepen in de prijs:
✓ Standaard installatie van de cv-ketel (vervangen van de huidige HR-ketel)
✓ Vervanging van de appendages onder de cv-ketel
✓ Vervanging van een standaard dak/muurdoorvoer

Bestel deze ketel Offerte

De P-serie uitgelicht

Perfecte prijs-kwaliteit, warmtepomp ready, compact model

Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van de P-serie. De ATAG P-serie is de perfecte serie als je op zoek bent naar een ketel met ATAG-kwaliteit, maar ook prijs een belangrijke rol speelt. De P-serie is geschikt om samen te werken met een warmtepomp en voorbereid op de toekomstige veranderingen in de gassamenstelling. Door het compacte formaat kan de P-serie eenvoudig en snel op iedere gewenste plek geplaatst worden. 

 

Bekijk brochure

ATAG P35C cv-ketel
Energie besparen dankzij de roestvaststalen warmtewisselaar

Het unieke van de ATAG P35C t.o.v. andere merken van hetzelfde formaat (CW5) is de slimme constructie van de roestvaststalen warmtewisselaar. Bij de ATAG P35C ontstaat er door dit onderdeel geen kalk waardoor de ketel een blijvend rendement van 15 jaar op 110,3% heeft. Hierdoor is de P35C zuiniger gedurende de hele levensduur van de cv-ketel. 

ATAG One Zone slimme thermostaat

De ATAG P35C werkt met de slimme thermostaat ATAG One Zone. Op afstand te bedienen, waar je ook bent. Dankzij de inschakeloptimalisatie weet One Zone wanneer het warm moet zijn in de woning. Geheel volgens jouw wensen. Samen met de P35C een comfortabele energiezuinige combinatie die “past als een jas”.

ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa werken samen met ATAG Zone. Zo krijg je als gebruiker de totale controle over je woning via een smartphone of tablet. Overal, waar je ook bent.

De P-serie is vernieuwd

De vernieuwde P-serie is uitgebreid met onder andere Flow Control en is nu H2O ready.

Flow control

Flow Control is het nieuwe intelligente systeem dat de daadwerkelijke doorstroming in de cv-ketel meet waardoor het stroom- en gasverbruik verminderd. Ook wordt de pompsnelheid geoptimaliseerd wat de kans op stromingsgeluiden vermindert.

H2O ready

De vernieuwde P-serie is H2O ready en werkt daardoor niet alleen op aardgas maar kan ook met waterstof je woning verwarmen. Waterstof is een duurzamere manier van verwarmen en ga je besparen op je gasrekening.  

 

Standaard installatie

Bij iedere cv-ketel die je bij ATAGwarmte koopt zit een standaard installatie bij de prijs inbegrepen. Voorafgaand aan de installatie kijken onze experts, op basis van foto’s of er op de plek van installatie een geschikt rookgaskanaal, een geaard stopcontact en een rioolafvoer aanwezig zijn. Als de ruimte voldoet aan deze drie eisen dan is je woning geschikt voor een standaard installatie. Mocht het zo zijn dat er meerwerk moet worden verricht om de cv-ketel netjes en veilig te monteren maken wij een zeer nauwkeurig inschatting van deze extra kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wat zit er bij een standaard installatie inbegrepen?

✓ Het aftappen, demonteren en afvoeren van de huidige installatie
✓ Het monteren van de nieuwe cv-ketel
✓ Het vervangen van de appendage onder de cv-ketel
✓ Het vervangen van een standaard dak- of muurdoorvoer (voor de standaard installatie dient er maximaal 1 meter lengte te zitten tussen de cv-ketel en de dakdoorvoer of gevel)
✓ Het in bedrijf stellen van de cv-ketel (exclusief het waterzijdig inregelen van de radiatoren)
✓ Bij aanschaf van een nieuwe thermostaat wordt deze ook in werking gesteld en krijg je van onze monteur een korte uitleg over de werking van de nieuwe thermostaat. 

ATAG P35C
CW waarde
CW 5
Serie
P-Serie
Vermogen
28 kW
Warm water
16,10 l/min
h x b x d in mm
700 x 440 x 276
Energielabel
A
Geschikt voor opentherm
Ja
Warmtepomp ready
Ja
ATAG P35C is warmtepomp ready

Nu alvast een voorschot nemen op de toekomst van de energievoorziening? De ATAG P35C is geschikt om samen met een hybride warmtepomp je woning te verwarmen. Nu of later.

Is je woning nu nog niet geschikt om over te stappen op een volledig aardgasloze verwarmingsinstallatie? Dan is de combinatie met een hybride warmtepomp een ideale tussenoplossing.

Op een later moment is het altijd mogelijk om vanuit deze tussenoplossing te kiezen voor een all-electric opstelling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze in het duurzaam verwarmen van je woning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085-3032700 of info@atagwarmte.nl.

Maak je CV-installatie compleet

Moderne cv-ketels zijn zeer gevoelig voor vuil. Een installatie met schoon water is veel minder storingsgevoelig en zorgt ervoor dat de cv-ketel zo zuinig mogelijk brandt en dat de pompt zo min mogelijk stroom verbruikt. Vervuiling in een cv-installatie bestaat grotendeels uit het schadelijke magnetiet. Door het plaatsen van een magnetische vuilafscheider wordt magnetiet extra snel uit het installatiewater gehaald.

Spirotech SpiroTrap MB3 vuilafscheider

Het installatiewater stroomt door de SpiroTrap MB3, met daarin de unieke Spirobuis als afscheidingselement. De Spirobuis zorgt ervoor dat niet magnetische vervuiling naar de bodem van de vuilafscheider zakt. Dankzij de magneet die aan de buitenkant van de SpiroTrap MB3 zit, wordt magnetiet extra snel uit het installatiewater verwijderd.

De Spirotech SpiroTrap MB3 vuilafscheider kun je extra toevoegen aan je bestelling in de volgende stap.