Cv-ketel kopen in Nijmegen

Jouw cv-ketel kopen in Nijmegen
Bij ATAGwarmte ben je aan het juiste adres voor een nieuwe cv-ketel. Wij begrijpen dat een nieuwe cv-ketel kopen niet zomaar een aanschaf is en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je zorgeloos kunt genieten van een warm huis tegen de laagst mogelijke kosten.

In 3 stappen naar een lekker warm huis

1. Afspraak plannen in de regio Nijmegen

Zodra je de ketel bij ons hebt besteld, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Een cv-installatie neemt vaak een dagdeel in beslag. Samen kijken we naar de beste tijd die jou past.

2. Een complete installatie

Een gecertificeerde ATAG-installateur komt bij je langs om de oude cv-ketel af te voeren en de nieuwe ATAG te installeren. Bovendien worden ook de rookgasafvoer, expansievat, aansluitkranen en koppelingen vervangen. De installateur installeert vervolgens de nieuwe thermostaat en geeft uitleg over de nieuwe ketel

3. Genieten van oneindige service

Jouw nieuwe ATAG cv-ketel is in bedrijf. Je kunt genieten van een lekker warm huis en zorgeloos comfort. Want ook na de installatie doen wij er alles aan om jou van warmte te voorzien. Met onze all-in-one service hoef je je nooit meer zorgen te maken over onderhoud of storingen.

 

Meest verkochte cv-ketels in Nijmegen

ATAG i36ECZ

Bekijk ATAG i36ECZ

ATAG P35C

Bekijk ATAG P35C

Cv-ketel vervangen in Nijmegen

ATAGwarmte werkt nauw samen met een landelijk netwerk van ATAG SelectDealers, dus ook in Nijmegen. Daardoor kunnen wij snel installeren. En doordat ATAGwarmte bij de installatie alleen werkt met kwalitatief hoogwaardige producten, ben je verzekerd van vele jaren zorgeloze warmte en comfort, tegen de laagst mogelijk prijs! Jouw ATAG cv-ketel wordt dus geplaatst en onderhouden door een ATAG expert bij jou in de buurt.

Cv-ketel kieswijzer
Voor iedereen in Nijmegen een ATAG cv-ketel
Cv-ketel installeren en onderhouden in Nijmegen
Voordelen van een cv-ketel kopen bij ATAGwarmte

ATAGwarmte heeft voor iedereen in Nijmegen een hoog rendement cv-ketel, voor verwarming en warm water. Met de ketelkiezer weet je binnen 1 minuut welke cv-ketel het beste bij jou past.

Vaak is het mogelijk om je cv-ketel op korte termijn te vervangen, de installatie duurt zo’n 4 – 5 uur. Kies je voor ons service abonnement, dan ben je 15 jaar lang verzekerd van een volledige garantie op je ATAG cv-ketel met 24/7 service en onderhoud (maandelijks opzegbaar).

Bij ATAGwarmte vind je altijd een passende cv-ketel, die je kunt kopen of huren. ATAG cv-ketels zijn het meest zuinig en duurzaam, vandaar dat ze al 7 jaar op rij als beste zijn getest door de Consumentenbond. Installatie is op korte termijn mogelijk. En je nieuwe cv-ketel is inclusief standaard installatie, veiligheidspakket, 2 jaar 24/7 service abonnement en BTW.

ATAGwarmte gaat verder

Kies je voor ATAGwarmte, dan kies je voor 24/7 service, ook na de installatie. Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, de installateur in Nijmegen en jou als consument. Dat betekent dat wij je super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we je maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

Cv-ketel installatie in Nijmegen

Wij werken samen met meer dan 600 gecertificeerde ATAG Select Dealers, dus ook uit de omgeving van Nijmegen. Zo wordt jouw cv-ketel straks vervangen door een betrouwbare vakman bij jou in de buurt. Ook voor het latere onderhoud of wanneer zich mogelijk een storing voordoet, kunnen wij de regio Nijmegen goed bedienen.

Cv-ketel offerte aanvragen
Cv-ketel kopen of huren in Nijmegen?

Of je nu een cv-ketel wil kopen of huren in Nijmegen, bij ATAGwarmte kan het allebei. 

Bekijk cv-ketel koop aanbod

Bekijk cv-ketel koop aanbod

Vragen of meer informatie?

Meem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend, via 085-3032700. Doordeweeks van 08:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen