ATAG Blauwe Engel I/II vervangen

De ATAG Blauwe Engel I of II vervangen? Wij adviseren graag welke cv-ketel(s) je hiervoor het beste kunt kiezen. Beide zijn een goede vervanger voor de ATAG Blauwe Engel I/II. Het verschil zit hem in de nieuwe innovatieve technieken. De i36ECZ is nog zuiniger en efficiënter dan de ATAG P35C.

ATAG Blauwe Engel I/II

vervangen voor ›

ATAG i36ECZ

Bekijk ATAG i36ECZ

ATAG P35C

Bekijk ATAG P35C

De ATAG Blauwe Engel II kan goed vervangen worden door bovenstaande cv-ketels. De Blauwe Engel 2 is een cv-ketel waar nog een ingebouwde boiler in zit. Dit is vaak een onderdeel dat ook problemen geeft. Bijvoorbeeld wanneer deze gaat lekken. In de nieuwe cv-ketels van ATAG zit geen boiler meer. Dat is ook niet nodig aangezien deze cv-ketels eenvoudig veel warm water kunnen voortbrengen. Beide cv-ketels zijn door de consumentenbond als beste beoordeeld. De ATAG i36EC is hiermee de nieuwste cv-ketel van ATAG. Een geweldige cv-ketel die onmiskenbare prestaties levert.

Cv-ketel vervangen op basis van jouw behoeften

Je wilt je huidige cv-ketel vervangen voor een nieuwe, maar weet niet voor welke cv-ketel je deze het best kunt vervangen. Wij adviseren jou graag bij het maken van de beste keuze. Het is goed om eerst te kijken naar je warmwater behoefte. Ben je tevreden met de huidige prestaties van jouw cv-ketel? Of ben je op zoek naar een krachtigere ketel? Bij het maken van deze beslissing is het nodig om te kijken naar de huidige CW-klasse van je cv-ketel. Cv-ketels worden ingedeeld op basis van CW klasse (CW3, CW4, CW5 of CW6). Een groter huis dat slecht geïsoleerd is, heeft een cv-ketel nodig uit een hogere CW klasse. Als je op twee plekken tegelijk in je huis warm water wil, is een hogere CW-klasse ook aan te raden. Na het invullen van de ketelkiezer weet je in een paar klikken welke cv-ketel het best bij jou behoeftes passen. Vergeet niet dat je ook kan huren bij ATAGwarmte!