ATAG CV-ketel kopen?

ATAG CV-ketels worden door de consumentenbond al 8 jaar op rij als beste getest. Bij ATAGwarmte verkopen wij daarom alleen CV-ketels van het merk ATAG. Hierdoor weet je dus dat je altijd de beste keus hebt. Een CV-ketel kopen doe je niet elke dag, je wilt dus graag de juiste keuze maken. Wij helpen jou hier graag bij. Om te beginnen kun je de ketelkiezer in te vullen. In een paar klikken adviseren wij jou welke ATAG CV-ketel je het beste kunt kopen.
Veel mensen die een ATAG CV-ketel kopen, worden over de streep getrokken door het extreem hoge rendement. Alle CV-ketels van ATAG zijn namelijk hoog rendement CV-ketels. Dit betekent dat de CV-ketel bijzonder zuinig met de energie omgaat. Dit zien ATAG-bezitters weer terug in de portemonnee. ATAGwarmte draagt hier ook graag aan bij door de prijzen voor de ATAG CV-ketels zo scherp mogelijk te houden!

Besparen met een ATAG cv-ketel

Standaard hebben HR-ketels een rendement boven de 107%. Een ATAG CV-ketel gaat hier nog een stap in verder. De ATAG i36EC, bijvoorbeeld, heeft een rendement van 110,3% gedurende de gehele levensduur! Geen wonder dat deze CV-ketel in 2016 als beste is verkozen door de consumentenbond. De prestaties van deze ketel zijn ongekend voor zo’n hoog rendement. Met minder gas wordt er 10% meer water verwarmt dankzij een tweede warmtewisselaar. Deze iCon RVS warmtewisselaar maakt deze ketel uniek. Andere merken CV-ketels kennen vaak ook een hoog rendement. Echter neemt dit rendement vaak af in de loop der jaren. Hierdoor verbruikt een oude HR-ketel vaak net zoveel als een conventionele VR-ketel. Is uw CV-ketel dus wat aan de leeftijd dan kan het kopen van een nieuwe ATAG CV-ketel een bijzonder goede investering zijn.

Bij ATAGwarmte krijgt u altijd:

vinkje Een veiligheidspakket (inclusief rookgasafvoer) bij de installatie. vinkje Een complete professionele installatie door een ATAGselect dealer vinkje 2 jaar lang 24/7 service met het inbegrepen service abonnement

ATAG-one Slimme Thermostaat

Typerend aan elke ATAG cv-ketel is dat ze allemaal een bijzonder hoog rendement hebben. Veel mensen die een ATAG CV-ketel kopen doen dit niet alleen om deze reden. Ook de slimme thermostaat, de ATAG-one, is voor veel mensen een reden om over te stappen naar ATAG. Deze thermostaat is eenvoudig vanaf je smartphone te bedienen. Zo heb je altijd inzicht in de prestaties van de CV-ketel. Je kan eenvoudig de temperatuur instellen of het weekprogramma aanpassen. Ook zet je eenvoudig de CV-ketel uit wanneer je deze per ongeluk aan hebt laten staan.

> ATAG-one thermostaat

Energie besparen

Een CV-ketel gaat ongeveer 12 jaar mee. Je wilt dus graag een cv-ketel die een beetje op de tijd vooruit loopt. In 12 jaar tijd kan er immers een hoop te veranderen. Fijn dus wanneer een CV-ketel hier rekening mee houdt. Wist je dat je met een ATAG CV-ketel wel tot €350,- per jaar kan besparen? Alle ATAG cv-ketels leveren namelijk meer dan 107% rendement. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve techniek van ATAG. Door de warmtewisselaar wordt warmte die vrijkomt bij het verwarmen teruggewonnen, en weer opnieuw gebruikt om water mee te verwarmen. Bovendien kunnen alle CV-ketels van ATAGwarmte moduleren. Dit houdt in dat de CV-ketel zich aanpast aan de warmte vraag en niet onnodig gaat stoken.

Daarom ATAGwarmte

ATAGwarmte is een officiële ATAGdealer die beschikt over landelijk installatienetwerk van gedreven installateurs. Wij werken samen met ruim 40 ATAGselect dealers. Daarmee heeft ATAGwarmte ruim 600 ATAG-specialisten tot haar beschikking. Is jouw huidige HR-ketel aan vervanging toe? Kies een nieuwe HR-ketel uit bij ATAGwarmte en wij installeren hem gratis voor jou. Bij ATAGwarmte zijn de prijzen namelijk altijd inclusief standaard installatie. Deze installatie wordt uitgevoerd door een vakman bij jou in de buurt. Deze vakmannen weten alles van jouw ATAG CV-ketel.

CV-ketel vergelijken

Een CV-ketel is geen dagelijkse aankoop. Wanneer je een ATAG CV-ketel wil kopen, heb je keuze uit flink wat ketels. Niet iedereen weet op basis waarvan je deze ketels precies met elkaar moet vergelijken. Wanneer je de verschillende HR-ketels bij ATAGwarmte bekijkt zie je een aantal dingen voorbij komen: CW-klasse, kW en l/min, maar wat zeggen deze dingen precies? De CW-klasse geeft aan binnen welke comfort-warmwater klasse de CV-ketel valt. Hoe hoger de klasse, des te meer oppervlakte kan de CV-ketel verwarmen. Samen met het aantal KiloWatt kan de CV-ketel dus bepaalde type woningen verwarmen. Hoe hoger dit getal des te groter de woning kan zijn. Kan zijn, omdat een grote CV-ketel ook in een kleinere woning kan hangen. De CV-ketel kan zich namelijk aanpassen aan de woning. Het vermogen kan ook eenvoudig teruggeschroefd worden. Hierdoor kan een hele krachtige CV-ketel ook in een kleine woning worden opgehangen. En dan komen we bij het belangrijkste punt: de hoeveelheid warm water. Hier is het vaak om te doen. Kijk dan ook altijd naar de hoeveelheid warm water die je nodig hebt. Wil je op meerdere punten gelijktijdig warm water kies dan voor een CW5 CV-ketel.