Bestel hier je ATAG A244EC, de meest zuinige CV-ketel in zijn klasse!

Met dit pakket-aanbod wordt je ATAG A244EC compleet geleverd met ATAG One thermostaat, installatie en service. Aanbieding t/m 31 mei 2020.

 

ATAGwarmte CV ketel winteractie E325EC

ATAGwarmte_landingpage_winteractie_v01_09

 

Over een standaard installatie

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard installatie, dat wil zeggen het vervangen van een HR ketel voor een HR ketel. Wij vernieuwen alle aansluitkranen, benodigde koppelingen en leidingen onder je ketel (tot aan de eerste koppeling). Ook monteren wij een nieuw expansievat en een nieuwe standaard rookgasafvoer. De ATAG SelectDealer sluit alle leidingen weer aan, het systeem wordt gevuld en in bedrijf gesteld. Uiteraard krijgt je de werking van jouw nieuwe ATAG CV ketel uitgelegd. De oude ketel en restanten ruimen wij als service graag voor je op.

 

ATAGwarmte service abonnement

ATAGwarmte biedt je graag 15 jaar lang zorgeloos comfort. Met het service abonnement krijg je tot 15 jaar een volledige garantie op alle onderdelen, een 24/7 service en de onderhoudsbeurten. Ook betaal je geen arbeidsloon en voorrijkosten. De eerste 2 jaar van het service abonnement zijn inclusief, daarna ga je € 11,15 per maand betalen en is het maandelijks opzegbaar. Dat is wat wij bedoelen wij met zorgeloos kunnen genieten van warmte en comfort.