ATAG CV ketel?

De beste koop!

Daarom een ketel van ATAG

Met een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur van de cv-ketel, scoort een ATAG beter dan welk ander merk dan ook. Dat is dubbel besparen, want dankzij de innovatieve warmtewisselaar bespaar je niet alleen direct, maar ook blijvend. Je verlaagt je kosten en spaart het milieu.

 

 

> Bekijk aanbieding!

Je ATAG koop je bij ATAGwarmte

ATAGwarmte is dé landelijke ATAG specialist met lokaal vakmanschap. Met 50 ATAG SelectDealers in Nederland heeft ATAGwarmte ruim 600 ATAG kenners tot haar beschikking. Je installatie en onderhoud wordt dus verricht door een ATAG vakman bij jou in de buurt.

> Over ons

ATAG cv-ketels al 8 jaar als beste uit de test!

Veel mensen die een cv-ketel zoeken, kijken naar de jaarlijkse test van de Consumentenbond. En terecht. ATAG maakt al 8 jaar op rij de meest zuinige, veilige en duurzame cv-ketels. De Consumentenbond let nadrukkelijk op energieverbruik, comfort, geluid en onderhoud. Kortom, met een ATAG heb je de beste koop.

Voor iedereen een ATAG cv-ketel + service

 

ATAGwarmte heeft voor elk huis dé ideale cv-ketel, die je kunt kopen of huren. Er zijn drie series ATAG cv-ketels onderverdeeld naar Comfort Warmwater (CW) klassen, waardoor je ongeacht je wensen altijd een passende cv-ketel vindt.

 

De eerste 2 jaar is het serviceabonnement inclusief. Na 2 jaar ga je € 11,86 p.m. betalen en is het maandelijks opzegbaar. Met het ATAGwarmte serviceabonnement heb je een volledige garantie, onderhoud en 24/7 service. Mocht je liever willen huren, dan is dit serviceabonnement altijd inclusief. Zo geniet je tot 15 jaar lang van zorgeloos comfort.

> Ketelkiezer

ATAG-CV-ketel-Q38c

QR-serie

Een cv-ketel uit de QR-serie is geweldig als je op meer dan één plek in huis gelijktijdig warm water wilt hebben. Doordat de QR-serie een kleine boiler heeft, heb je snel warm water. Dat scheelt tijd en bespaart water.

 

ATAG_E325EC

E-serie

Al 5 jaar lang de beste uit de test van de Consumentenbond. Met een ATAG cv-ketel uit de E-klasse heb je het hoogst haalbare rendement aan verwarming en warm water van alle cv-ketels in zijn klasse.

ATAG-CV-ketel-A244ec

A-serie

Is het op twee plekken tegelijk warm water hebben minder relevant, dan is een ATAG cv-ketel uit de A-serie een betaalbaar, zuinig en degelijk alternatief. Ook de ATAG cv-ketels uit de A serie halen het hoogste rendement in zijn klasse.

ATAG CV ketel E325EC economizer

Economizer

De Economizer van ATAG is een geniale uitvinding! Dankzij deze tweede warmtewisselaar leveren de EC ketels van ATAG 10% meer warm water bij minder gas. Dat is besparen onder een heerlijk warme douche.

 

 

> Winkel

Complete cv-ketel installatie

ATAG SelectDealer

Je ATAG cv-ketel wordt geïnstalleerd en onderhouden door een ATAG SelectDealer bij jou in de buurt. Na de installatie krijg je een korte uitleg en voert hij de ketel graag voor je af.

ATAG Installatiepakket

Je nieuwe ketel wordt geïnstalleerd op de plek van je huidige HR-ketel met nieuwe aansluit materialen, nieuwe standaard rookgas doorvoer en expansievat. Hij wordt aangesloten op de gasleiding, de waterleiding, het riool en je nieuwe rookgasafvoer.

Rookgasafvoer

Een standaard rookgasafvoer gaat maar één ketelleven mee. Daarom vervangen wij deze altijd. Heb je een corrosie-harde schoorsteenkap of muurdoorvoer, dan sluiten we daar op aan. Is er sprake van een ingebouwd schoorsteenkanaal, dan is dat niet standaard.

Veiligheidspakket

Veiligheid boven alles. Daarom krijg je bij ATAGwarmte altijd een veiligheidspakket, zodat je zorgeloos kunt genieten van warmte. Zo controleert de ATAG SelectDealer tijdens de installatie je gasleidingen op lekkage en meet hij de koolmonoxide in de rookgassen.