ATAG E325ECDe beste CV ketel van Nederland!

ATAG E325EC zuinig en veel warm water

Door pure innovatiekracht blinkt de ATAG E325EC uit in energiezuinigheid en veel warm water. Logisch dus dat de Consumentenbond de ATAG E325EC heeft uitgeroepen tot dé beste CV ketel van Nederland (2014). 

 

In de afgelopen jaren heeft ATAG niet stil gezeten. De doorontwikkeling van dit CW5 model heeft ervoor gezorgd dat er nu een nieuwe P-serie te koop is: De ATAG P35EC. Dit model heeft dezelfde klasse als de ATAG E325EC maar is nog energiezuiniger en levert meer en sneller warm water. Ook wordt slijtage meer voorkomen door het materiaalgebruik.

 

Bent u opzoek naar een CW5 klasse CV ketel, dan is er geen betere koop als de ATAG P35EC. Klik op onderstaande link om meer informatie over deze ketel te lezen. 

ATAG E325EC De voordelen!

Besparing die blijft

Met een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG E325EC hoger dan welk ander merk dan ook. Dat is dubbel besparen. Want u bespaart behalve direct ook blijvend. U heeft dus minder kosten en spaart het milieu.

Douchen én besparen

Ten opzichte van andere merken levert de ATAG E325EC u 10% meer warm water bij minder gas. Met 17,9 liter per minuut bij 38°C is dat bijna twee emmers vol. Ideaal als u een stortdouche heeft of op twee punten tegelijk warm water wilt gebruiken.

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestatie en hoogste rendement is het logisch dat de Consumentenbond al 5 jaar op rij de ATAG E325EC kiest als beste CV Ketel. Dat maakt hem voor u met recht dé beste investering in zorgeloos comfort.

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG E325EC zo uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve constructie van de RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage. Er is simpelweg geen betere. 

ATAGwarmte Voor de beste koop!

 

Je ATAG E325EC koop je bij ATAGwarmte. Dé landelijke ATAG speciallist met lokaal vakmanschap. ATAGwarmte werkt met 50 ATAG SelectDealers in heel Nederland. Dat zijn zo’n 600 hoog opgeleide ATAG kenners bij elkaar. Uw onderhoud en reparaties worden dus verricht door een ATAG vakman bij u in de buurt.

ATAG E325EC Vragen en Bestellen

 

Wilt u meer weten over de ATAG E325EC, bel ons op 085-3032700 of stuur een email. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, door de week tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur. Direct bestellen kan natuurlijk ook via onze website.