Dé nieuwe standaard in CV ketels

De ATAG i-Serie blinkt uit in energiezuinigheid en snel veel warm water. Daarmee zet ATAG haar traditie voort van de meest innovatieve CV ketels met het hoogste rendement. Zijn compacte formaat maakt dat hij makkelijk kan worden geplaatst in kleine ruimten, zoals een keukenkastje. De i-Serie is er in verschillende vermogens. Er is dus altijd een i-Serie die bij u past.

ATAG i-Serie. De voordelen!

Besparing die blijft

Met een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG i-Serie hoger dan welk ander merk dan ook. Dat is dubbel besparen. U heeft dus blijvend minder stookkosten en spaart het milieu.

Douchen én besparen

Dankzij de tweede warmtewisselaar levert de i-Serie EC 10% meer warm water bij minder gas. Ideaal als u snel over veel warm water wilt beschikken of op twee punten tegelijk warm water wilt gebruiken (CW5).

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestaties en hoogste rendement, is de ATAG i-Serie voor u de beste investering is in zorgeloos comfort. ATAG geeft niet voor niets 15 jaar garantie op de warmtewisselaar van de i-Serie.

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG i-Serie uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve constructie van de iCon RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage. Er is simpelweg geen betere.

Jos Luttikholt, Sr. Engineer Research & Development

 

“AL 25 jaar werkzaam op de Afdeling Research & Development bij ATAG Verwarming, ben ik er trots op de iCon warmtewisselaar, het warme hart van de nieuwe i-Serie, mede ontwikkeld te hebben. Deze wisselaar is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en biedt, als enige, het hoogste rendement tijdens de hele levensduur van de CV ketel.”

De ATAG i-Serie is beschikbaar vanaf oktober 2016

 

Wilt u meer weten over de ATAG i-Serie, bel ons op 085-3032700 of stuur een email Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, door de week tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur.