Dé nieuwe standaard in CV ketels

De ATAG i28C blinkt uit in energiezuinigheid en snel veel warm water. Daarmee zet ATAG haar traditie voort van de meest innovatieve CV ketels met het hoogste rendement. Zijn compacte formaat maakt dat hij makkelijk kan worden geplaatst in kleine ruimten, zoals een keukenkastje. Bent u opzoek naar een CW4 ketel die het beste presteert als het gaat om klein, krachtig en zuinig, dan is de i28C voor u de beste koop.

ATAG i28C. De voordelen!

Besparing die blijft

Met 28 kW en een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG i28C hoger dan welk ander merk dan ook in zijn klasse. Dat is dubbel besparen. U heeft dus blijvend minder stookkosten en spaart het milieu

Royaal warm water

Dankzij de efficiënte warmte overdracht van de iCon warmtewisselaar levert de ATAG i28C een royale 14,3 liter warm water per minuut bij 38°C. Dat is bijna twee emmers vol. Ideaal als u snel van een heerlijk warm bad wilt genieten (CW4).

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestaties en hoogste rendement, is de ATAG i28C voor u de beste investering is in zorgeloos comfort. ATAG geeft niet voor niets 15 jaar garantie op de iCon warmtewisselaar van de i-Serie.

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG i-Serie uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve constructie van de iCon RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage. Er is simpelweg geen betere.

Jos Luttikholt, Sr. Engineer Research & Development

 

“AL 25 jaar werkzaam op de Afdeling Research & Development bij ATAG Verwarming, ben ik er trots op de iCon warmtewisselaar, het warme hart van de nieuwe i-Serie, mede ontwikkeld te hebben. Deze wisselaar is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en biedt, als enige, het hoogste rendement tijdens de hele levensduur van de CV ketel.”

De ATAG i28C direct bestellen

Wilt u meer weten over de ATAG i-Serie, bel ons op 085-3032700 of stuur een email Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, door de week tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur.