ATAG i28EC Zone. Klein. Krachtig. Energiezuinig.

 

Beste prijs garantie

Bij ATAGwarmte bieden wij u gegarandeerd de beste prijs voor een nieuwe ATAG cv-ketel. Ons aanbod  voor het huren van de ATAG i28EC Zone is altijd met een looptijd van 12 jaar. Na 2 jaar is afkoop ook mogelijk. Nu ook inclusief gratis ATAG One Zone thermostaat t.w.v. €199,-. 

 

Let op: onze prijzen zijn t/m 26 december a.s. geldig. Daarna zullen de prijzen van onze producten stijgen. Om te profiteren van de lagere prijzen uit 2021, zullen wij de cv-ketel vóór 31-01-2022 moeten kunnen installeren. 

 

 

 
 

 

ATAG i28EC Zone – de nieuwe standaard

De ATAG i28EC Zone is de doorontwikkelde opvolger van de best geteste ATAG i28EC. De ketel blinkt uit in energiezuinigheid en het snel en veel leveren van warm water. Dit alles tegen het hoogste rendement van 110%. Het compacte formaat met grootse prestaties zorgt ervoor dat hij in vrijwel elk huis past.

 

De ATAG i28EC Zone is uniek in:

Comfort: de i28ECZ levert veel warm water (14,8 l/min).

Blijvend hoog rendement: de roestvast stalen warmtewisselaar in de cv-ketel voorkomt oxidatie, waardoor de cv-ketel stookkosten bespaart gedurende de gehele levensduur.

Energiezuinigheid: de i28ECZ heeft een extra warmtewisselaar genaamd Economizer, waardoor er 10% minder gasverbruik nodig is tijdens het gebruik van warm water. Uit de consumentenbond test (oktober 2021) komt de i28EC Zone naar voren als Duurzamere keuze

Onze klanten beoordelen ATAGWarmte via Kiyoh, het grootste onafhankelijke beoordelingssysteem voor webshops in Nederland.

Specificaties

Geluidsniveau 46 dB
Warmwaterklasse CW4
Energiezuinigheid A+
Warmtewisselaar RVS
Hoeveelheid warm water bij 38°C 14,8 L/min
Vermogen verwarming 24,9 kW
Gaskeur Hoog Rendement (HR) keurmerk
Gaskeur Schone Verbranding (SV) keurmerk
Geschikt voor OpenTherm
Warmtepomp-ready
Verwachte levensduur 15 jaar
Kleur Wit
Diepte 275 mm
Hoogte 730 mm
Breedte 440 mm
Gewicht cv-ketel (leeg) 33,7 kg

 

Wil je de i28EC Zone huren?

> Bestel


Persoonlijk advies voor aanschaf?

Bij ATAGwarmte zie je direct hoeveel een nieuwe ATAG i28EC Zone cv-ketel kost om te huren, maar we kunnen ons voorstellen dat je in sommige gevallen liever eerst advies op maat ontvangt. Wanneer je dit wenst, vul dan onderstaand formulier in. We proberen je dan zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

  Aanhef De HeerMevrouw
  Naam*
  Telefoon*
  Email*
  Straat + Huisnummer
  Postcode
  Plaats
  Merk/type huidige CV-Ketel
  Is dit een HR CV-Ketel
  Gewenste CV-Ketel
  Opmerking / Vraag
  Foto huidige cv-ketel #1
  Foto huidige cv-ketel #2
  Foto huidige cv-ketel #3
  Door deze optie aan te vinken ga je akkoord met het verwerken van de ingevulde gegevens. Deze gegevens verwerken wij volgens onze privacy verklaring en gebruiken wij onder andere om een offerte voor u op te maken.

   

  Mocht je vandaag of later nog vragen hebben, bel ons gerust. We helpen je graag. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur op het telefoonnummer 085 303 2700

  Over een standaard installatie

  Huur je een cv-ketel bij ATAGwarmte, dan zijn de kosten voor installatie €99,-. Dit is ook het bedrag dat je aanbetaalt bij de bestelling. Bij een installatie zit altijd inbegrepen:

    Standaard installatie van de cv-ketel. Daaronder verstaan wij het vervangen van een hr ketel voor een hr ketel. 

    Vervanging van de appendages onder de cv-ketel.

    Vervaging van een standaard dak/muurdoorvoer.

    12 jaar volledige service: garantie, onderhoud en 24/7 service op de cv-ketel.

   

  Dit alles is bij de prijs inbegrepen. Na de installatie controleert de installateur of alles in orde is en gaat pas weg als hij zeker weet dat je verzekerd bent van een veilig en lekker warm huis.

   

  12 jaar lang volledige ontzorging

  Goed onderhoud is nodig, zodat je cv-ketel veilig en zuinig kan blijven werken. ATAGwarmte levert daarom jouw huurketel altijd met onderhoud en 24/7 service, voor 12 jaar lang zorgeloos comfort en een zo laag mogelijk energieverbruik. Je huurcontract heeft een looptijd van 12 jaar en is na 2 jaar zonder boeteclausule af te kopen.

   

  Wil je de i28EC Zone huren?

  > Bestel