ATAG i28EC - Dé nieuwe standaard

De ATAG i28EC is het kleinere broertje van de ATAG i36EC. Ook de i28EC maakt gebruik van de duurzame roestvrij stalen warmtewisselaar. Hierdoor gaan comfort en rendement perfect met elkaar hand in hand. Tijdens de jaarlijkse consumentbond test werd de ATAG i-serie getest. De resultaten waren verbluffend en hiermee laat ATAG de concurrentie dan ook ver achter zicht. De i28EC blinkt uit in het geven van snel en veel warm water. Met maar liefst 14,8 liter warm water is deze CW4 CV-ketel vergelijkbaar met de vaak duurdere CW5 CV-ketels van andere merken. Naast dat de ATAG i28EC dus een goede investering is voor de toekomst is het ook nog eens een zeer voordelige koop. Je krijgt een CV-ketel die rekening houdt met je portemonnee en vergelijkbaar is met andere merken die in de CW5 klasse vallen.

ATAG i28EC. De voordelen!

Besparing die blijft

Met 28 kW en een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG i28EC hoger dan welk ander merk dan ook in zijn klasse. Dat is dubbel besparen. U heeft dus blijvend minder stookkosten en spaart het milieu

Douchen én besparen

Dankzij een tweede warmtewisselaar levert de ATAG i28EC u 10% meer warm water bij minder gas. Met 14,8 liter per minuut bij 38°C is dat bijna twee emmers vol. Ideaal als u snel van een heerlijk warm bad wilt genieten (CW4).

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestaties en hoogste rendement, is de ATAG i28EC voor u de beste investering is in zorgeloos comfort. ATAG geeft niet voor niets 15 jaar garantie op de iCon warmtewisselaar van de i-Serie.

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG i-Serie uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve constructie van de iCon RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage. Er is simpelweg geen betere.

Jos Luttikholt, Sr. Engineer Research & Development

 

“AL 25 jaar werkzaam op de Afdeling Research & Development bij ATAG Verwarming, ben ik er trots op de iCon warmtewisselaar, het warme hart van de nieuwe i-Serie, mede ontwikkeld te hebben. Deze wisselaar is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en biedt, als enige, het hoogste rendement tijdens de hele levensduur van de CV ketel.”

ATAGwarmte biedt het beste pakketaabod

 

ATAGwarmte werkt in Nederland met meer dan 50 ATAG Select Dealers samen. Op basis van vaste afspraken en prijzen. Daarmee garanderen wij voor u een top product tegen een zeer scherpe prijs. Alle installatiewerkzaamheden en service en onderhoud worden verricht door een gecertificeerde vakman. Centraal staat een team van ATAG specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Altijd, 7 dagen per week. In geval van nood kunnen wij u snel helpen. De ATAG Select Dealer is vakkundig, betrokken en lokaal bekend. Samen vormen wij ATAGwarmte.

Specificaties ATAG i28EC

 
ATAG i28EC CV-ketel
Specificaties
Rendementsklasse CV A+*
Rendementsklasse WW A
Tapprofiel WW XXL
CW-Klasse CW4
Warmwater (38˚C) 14,8 L/min
Breedte / Hoogte / Diepte 44 / 70 / 27,5 (cm)
De ATAG i-28EC heeft een A+ energielabel alleen in combinatie met de ATAGone slimme thermostaat

De ATAG i28EC nu bestellen!

De ATAG i28EC kan je direct bestellen bij ATAGwarmte. Deze CV-ketel kent een all-in prijs en wordt vakkundige geïnstalleerd door een ATAG SelectDealer. Tevens kun je nu tijdelijk profiteren van ons speciale pakketaanbod. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van comfortabele warmte.

Wilt u meer weten over de ATAG i-Serie, bel ons op 085-3032700 of stuur een email.

Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

  • maandag t/m vrijdag | 8:00 – 21:00 uur
  • zaterdag en zondag | 10:00 – 17:00 uur.