Kies voor comfort en rendement

Binnen enkele minuten een heerlijk warm bad klaarzetten? Of lekker lang warm douchen onder de regendouche? Met de ATAG i-serie ervaar je een echte spa-beleving. Met maar liefst 14,8 liter warm water per minuut is deze CW4-ketel vergelijkbaar met de vaak duurdere CW5-ketels van andere merken. De aanschaf van de ATAG i28EC Zone is inclusief:

  • Installatie door een gecertificeerde ATAG-installateur
  • Gratis ATAG One Zone slimme thermostaat (t.w.v €249,-)
  • Rookgas vervanging
  • Het eerste 2 jaar onderhoud & 24/7 service (all in)
  • Veiligheidspakket (t.w.v. €150,-)

ATAG i28EC Zone. De voordelen!

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG i-Serie uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve constructie van de iCon RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage. Dit maakt de i28EC Zone buitengewoon duurzaam.

Douchen én besparen

Dankzij een tweede warmtewisselaar levert de ATAG i28EC Zone jou 10% meer warm water bij minder gas. Met 14,8 liter per minuut bij 38°C is dat bijna twee emmers vol. Ideaal als je snel van een heerlijk warm bad wil genieten.

Besparing die blijft

Met 28 kW en een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG i28EC Zone hoger dan welk ander merk dan ook in zijn klasse. Dat is dubbel besparen. Je hebt dus blijvend minder stookkosten en spaart het milieu.

 

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestaties en hoogste rendement, is de ATAG i28ECZ een fantastische cv-ketel. ATAG geeft niet voor niets 15 jaar garantie op de iCon warmtewisselaar van de i-Serie. Met de i28EC Zone heb je dus een ketel van topkwaliteit in handen!

 

Jos Luttikholt, Engineer R & D

“Al 25 jaar ben ik werkzaam op de Afdeling Research & Development bij ATAG Verwarming. Ik ben er trots op de iCon warmtewisselaar, het warme hart van de nieuwe i-Serie, mede ontwikkeld te hebben. Deze wisselaar is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en biedt, als enige, het hoogste rendement gedurende de gehele levensduur van de cv-ketel.”

ATAGwarmte biedt het beste pakket

 

ATAGwarmte werkt samen met meer dan 50 ATAG Select Dealers door heel Nederland. Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, houden wij korte lijnen met de fabrikant, de installateur en jou als consument. Zo garanderen wij niet alleen een topproduct, maar ook de allerbeste service. Alle installatiewerkzaamheden en service en onderhoud worden verricht door een gecertificeerde vakman bij jou in de buurt. Een team van ATAG-specialisten staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Altijd, 7 dagen per week. Zolang wij jou maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

Specificaties ATAG i28ECZ

 
ATAG i28EC Zone cv-ketel
Specificaties
Rendementsklasse cv A+*
Rendementsklasse WW A
Tapprofiel WW XXL
CW-Klasse CW4
Warmwater (38˚C) 14,8 L/min
Breedte / Hoogte / Diepte 44 / 70 / 27,5 (cm)
De ATAG i-28EC heeft een A+ energielabel alleen in combinatie met de ATAGone slimme thermostaat

Geen betere koop dan de ATAG i28EC Zone!

Wil je ook een cv-ketel van topkwaliteit in huis? Profiteer nu tijdelijk van ons speciale pakketaanbod. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van comfortabele warmte en een zorgeloze installatie door een gecertificeerde vakman bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over de ATAG i-Serie? Bel met één van onze ATAG-specialisten op 085-3032700 of stuur een e-mail.

Wij zijn elke dag bereikbaar, 7 dagen per week:  

  • maandag t/m vrijdag | 8:00 – 21:00 uur
  • zaterdag en zondag | 10:00 – 17:00 uur.