ATAG i36EC Zone Krachtig. Zuinig. De beste.

Kies nu voor de cv-ketel met het hoogste rendement

 

Profiteer van de A+ voordeelweken van ATAGwarmte. De ATAG i36EC Zone inclusief ATAG One Zone thermostaat en service. Compleet geïnstalleerd door een ATAG SelectDealer. Deze aanbieding geldt tot en met 30 april 2021.

 


ATAGwarmte_landingpage_winteractie_v01_09

 

Over een standaard installatie

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard installatie, dat wil zeggen het vervangen van een HR ketel voor een HR ketel. Wij vernieuwen alle aansluitkranen, benodigde koppelingen en leidingen onder je ketel (tot aan de eerste koppeling). Ook monteren wij een nieuw expansievat en een nieuwe standaard rookgasafvoer. De ATAG SelectDealer sluit alle leidingen weer aan, het systeem wordt gevuld en in bedrijf gesteld. Uiteraard krijg je de werking van jouw nieuwe ATAG cv-ketel uitgelegd. De oude ketel en restanten ruimen wij als service graag voor je op.

ATAGwarmte service abonnement

ATAGwarmte biedt je graag 15 jaar lang zorgeloos comfort. Met het service abonnement krijg je tot 15 jaar een volledige garantie op alle onderdelen, een 24/7 service en de onderhoudsbeurten. Ook betaal je geen arbeidsloon en voorrijkosten. De eerste 2 jaar van het service abonnement zijn inclusief. Aan het einde van deze twee jaar komt de ATAG SelectDealer langs voor de eerste uitgebreide onderhoudsbeurt. De cv-ketel wordt helemaal nagelopen en blijft zo in topconditie. Na twee jaar ga je € 11,35 per maand betalen en is het maandelijks opzegbaar. Dat is wat wij bedoelen wij met zorgeloos kunnen genieten van warmte en comfort.

ATAG i36EC Zone, de beste cv-ketel!

 

Al 8 jaar zijn de cv-ketels als best getest door de consumentenbond. Zo ook de nieuwe generatie ATAG cv-ketels, de i-serie. De ATAG i36EC Zone is de doorontwikkelde opvolger van de best geteste ATAG i36EC. De ketel blinkt uit in energiezuinigheid en het snel en veel leveren van warm water. Dit alles tegen het hoogste rendement van 110%. Kortom, de meest zuinige cv-ketel. Het compacte formaat met grootse prestaties zorgt ervoor dat hij in vrijwel elk huis past. Veel klanten zijn op zoek naar de beste cv-ketel. Profiteer nu van ons speciale pakketaanbod tot en met 30 april a.s. De ATAG i36EC Zone inclusief gratis ATAG One Zone thermostaat, installatie en service.