ATAG i36EC Krachtig. Zuinig. De beste.

Kies nu voor de cv-ketel met het hoogste rendement

 

Profiteer van de A+ voordeelweken van ATAGwarmte. De ATAG i36EC inclusief ATAG One thermostaat en service. Compleet geïnstalleerd door een ATAG SelectDealer. Deze aanbieding geldt tot en met 31 mei 2019.

 

i36EC gegevens
ATAGwarmte CV ketel I36EC - Beste ketel 2016

ATAGwarmte_landingpage_winteractie_v01_09

i36EC pakketaanbod ATAGwarmte_landingpage_winteractie_v01_05

 

Over een standaard installatie

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard installatie, dat wil zeggen het vervangen van een HR ketel voor een HR ketel. Wij vernieuwen alle aansluitkranen, benodigde koppelingen en leidingen onder je ketel (tot aan de eerste koppeling). Ook monteren wij een nieuw expansievat en een nieuwe standaard rookgasafvoer. De ATAG SelectDealer sluit alle leidingen weer aan, het systeem wordt gevuld en in bedrijf gesteld. Uiteraard krijgt je de werking van jouw nieuwe ATAG CV ketel uitgelegd. De oude ketel en restanten ruimen wij als service graag voor je op.

 

ATAGwarmte service abonnement

ATAGwarmte biedt je graag 15 jaar lang zorgeloos comfort. Met het service abonnement krijg je tot 15 jaar een volledige garantie op alle onderdelen, een 24/7 service en de onderhoudsbeurten. Ook betaal je geen arbeidsloon en voorrijkosten. De eerste 2 jaar van het service abonnement zijn inclusief, daarna ga je € 10,95 per maand betalen en is het maandelijks opzegbaar. Dat is wat wij bedoelen wij met zorgeloos kunnen genieten van warmte en comfort.

ATAGi36EC, de beste cv-ketel!

 

In september van 2016 kwam hij direct als beste uit de test van de Consumentenbond, de ATAG i36EC. De ketel blinkt uit in energiezuinigheid en het snel en veel leveren van warm water. Dit alles tegen het hoogste rendement van 110%. Kortom, de meest zuinige cv-ketel. Het compacte formaat met grootse prestaties zorgt ervoor dat hij in vrijwel elk huis past. Veel klanten zijn op zoek naar de beste cv-ketel. Profiteer nu van ons speciale pakketaanbod tot en met 31 mei a.s. De ATAG i36EC inclusief gratis ATAG One thermostaat, installatie en service.