ATAG i36EC De beste CV-ketel van 2017

ATAG i36EC

In september van 2016 kwam hij direct als beste uit de test van de Consumentenbond, de ATAG i36EC. De ketel blinkt uit in energiezuinigheid en het snel leveren van veel warm water. Kortom, de beste ketel van 2016. Het compacte formaat, met grootse prestaties zorgt ervoor dat hij in vrijwel elk huis past. Hij is zelfs eenvoudig in een keukenkastje te installeren. Veel mensen zijn op zoek naar de beste cv-ketel. Wij bieden u niet alleen de beste ketel, maar ook de beste installatie en service door een ATAG SelectDealer.

 

ATAG i36EC. De voordelen!

Dubbel besparen

De ATAG i36EC heeft een rendement van 110,3% gedurende de gehele levensduur! Hiermee laat deze CV-ketel de concurrentie ver achter zich. Doordat deze CV-ketel zo zuinig is bespaart u dus geld. Daarnaast draagt deze CV-ketel ook bij aan een beter milieu.

2 punten warm water

Dankzij een tweede warmtewisselaar levert de ATAG i36EC u 10% meer warm water, terwijl er minder gas wordt verbruikt. Met 20,6 liter per minuut bij 38°C is dat ruim twee emmers vol. Ideaal als u een stortdouche heeft of op twee punten tegelijk warm water wilt gebruiken.

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestaties en met het hoogste rendement, is de ATAG i36EC een fantastische CV-ketel. Binnen de CW-5 klasse is dit de CV-ketel die zorgeloos comfort kan garanderen. ATAG geeft niet voor niets 15 jaar garantie op de iCon warmtewisselaar van de i-Serie.

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG i-Serie uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve iCon RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage.

Jos Luttikholt, Engineer R & D

“Al 25 jaar ben ik werkzaam op de Afdeling Research & Development bij ATAG Verwarming. Ik ben er trots op de iCon warmtewisselaar, het warme hart van de nieuwe i-Serie, mede ontwikkeld te hebben. Deze wisselaar is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en biedt, als enige, het hoogste rendement gedurende de gehele levensduur van de CV ketel.”

ATAGwarmte biedt het beste pakket

 

ATAGwarmte werkt in Nederland met meer dan 50 ATAG Select Dealers samen. Op basis van vaste afspraken en prijzen. Daarmee garanderen wij voor u een top product tegen een zeer scherpe prijs. Alle installatiewerkzaamheden en service en onderhoud worden verricht door een gecertificeerde vakman. Centraal staat een team van ATAG specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Altijd, 7 dagen per week. In geval van nood kunnen wij u snel helpen. De ATAG Select Dealer is vakkundig, betrokken en lokaal bekend. Samen vormen wij ATAGwarmte.

Specificaties ATAG i-36EC

 
ATAG i36EC CV-ketel
Specificaties
Rendementsklasse CV A+*
Rendementsklasse WW A
Tapprofiel WW XXL
CW-Klasse CW5
Warmwater (38˚C) 20,5 L/min
Breedte / Hoogte / Diepte 44 / 70 / 27,5 (cm)
De ATAG i-36EC heeft een A+ energielabel alleen in combinatie met de ATAGone slimme thermostaat

De ATAG i36EC is nu beschikbaar!

Wilt u ook de beste cv-ketel van 2016? En de vakkundige installatie van een ATAG SelectDealer? Bestel hem dan nu bij ATAGwarmte en maak gebruik van ons speciale pakketaanbod. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van comfortabele warmte.

 

Wilt u meer weten over de ATAG i-Serie, bel ons op 085-3032700 of stuur een email.

Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

  • maandag t/m vrijdag | 8:00 – 21:00 uur
  • zaterdag en zondag | 10:00 – 17:00 uur.