Profiteer van bijzonder veel voordeel

ATAGwarmte is de ATAG-specialist van Nederland. Als officiële partner van ATAG-verwarming kunnen wij de doorontwikkelde opvolger van de beste cv-ketel van 2017 nu met bijzonder veel voordeel aanbieden. Zo is de aanschaf van een ATAG i36ECZ – ookwel i36EC Zone – inclusief:

  • Installatie door een gecertificeerde ATAG-installateur
  • Gratis ATAG One Zone slimme thermostaat t.w.v. €249
  • Rookgas vervanging
  • Het eerste 2 jaar onderhoud & 24/7 service (all-in)
  • Veiligheidspakket (t.w.v. €150,-)

ATAG i36EC Zone. De voordelen!

Dubbel besparen

De ATAG i36EC Zone heeft een rendement van 110,3% gedurende de gehele levensduur! Hiermee laat deze cv-ketel de concurrentie ver achter zich. Doordat deze cv-ketel zo zuinig is bespaar je dus geld. Daarnaast draagt deze cv-ketel ook bij aan een beter milieu.

2 punten warm water

Dankzij een tweede warmtewisselaar levert de ATAG i36ECZ jou 10% meer warm water, terwijl er minder gas wordt verbruikt. Met 20,6 liter per minuut bij 38°C is dat ruim twee emmers vol. Ideaal als je een stortdouche heeft of op twee punten tegelijk warm water wil gebruiken.

Geen betere koop

Door zijn uitstekende prestaties en met het hoogste rendement, is de ATAG i36EC Zone een fantastische cv-ketel. Binnen de CW-5 klasse is dit de cv-ketel die zorgeloos comfort kan garanderen. ATAG geeft niet voor niets 15 jaar garantie op de iCon warmtewisselaar van de i-Serie.

Het ATAG geheim!

Waarom is de ATAG i-Serie uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem in de innovatieve iCon RVS warmtewisselaar. Deze is ongevoelig voor corrosie en slijtage. Zo bespaar je gedurende de hele levensduur van de ketel.

Jos Luttikholt, Engineer R & D

“Al 25 jaar ben ik werkzaam op de Afdeling Research & Development bij ATAG Verwarming. Ik ben er trots op de iCon warmtewisselaar, het warme hart van de nieuwe i-Serie, mede ontwikkeld te hebben. Deze wisselaar is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en biedt, als enige, het hoogste rendement gedurende de gehele levensduur van de cv-ketel.”

ATAGwarmte biedt het beste pakket

 

ATAGwarmte werkt in Nederland met meer dan 50 ATAG Select Dealers samen. Op basis van vaste afspraken en prijzen. Daarmee garanderen wij voor jou een top product tegen een zeer scherpe prijs. Alle installatiewerkzaamheden en service en onderhoud worden verricht door een gecertificeerde vakman. Centraal staat een team van ATAG-specialisten voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Altijd, 7 dagen per week. In geval van nood kunnen wij je snel helpen. De ATAG Select Dealer is vakkundig, betrokken en lokaal bekend. Samen vormen wij ATAGwarmte.

Specificaties ATAG i36EC Zone

 
ATAG i36ECZ cv-ketel
Specificaties
Rendementsklasse cv A+*
Rendementsklasse WW A
Tapprofiel WW XXL
CW-Klasse CW5
Warmwater (38˚C) 20,5 L/min
Breedte / Hoogte / Diepte 44 / 70 / 27,5 (cm)
De ATAG i36EC Zone heeft een A+ energielabel alleen in combinatie met de ATAGone slimme thermostaat

De ATAG i36EC Zone is nu beschikbaar!

Wil je ook de nieuwste standaard CW5 cv-ketel? En de vakkundige installatie van een ATAG SelectDealer? Bestel hem dan nu bij ATAGwarmte en profiteer nu van ons tijdelijke pakketaanbod. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van comfortabele warmte.

Wil je meer weten over de ATAG i-Serie, bel ons op 085-3032700 of stuur een e-mail.

Wij zijn elke dag bereikbaar, 7 dagen per week:

  • maandag t/m vrijdag | 8:00 – 21:00 uur
  • zaterdag en zondag | 10:00 – 17:00 uur.