ATAG One thermostaat:
eenvoudig, waar je ook bent

ATAG One slimme thermostaat

De ATAG One thermostaat is eenvoudig en snel te bedienen. Ook als je onderweg bent, via de tablet of smartphone. ATAG One is een slimme thermostaat met touchscreen, waarmee je eenvoudig dag- en weekprogramma’s kunt invoeren. Je thermostaat was nog nooit zo gemakkelijk.

 

> Bekijk aanbieding!

De voordelen van ATAG One

Onderweg met One

Van huis en toch je warmtecomfort regelen? Met de ATAG One bedien je eenvoudig je ATAG CV ketel, via tablet, computer of smatphone. Dit alles dankzij de ATAG One app (voor Android en iOS). En dat zonder abonnementskosten.

Besparen door weten

Werkt perfect samen met jouw CV-ketel. De ATAG One houdt je warmtegebruik en zelfs het weer in de gaten, zodat hij precies weet op welk moment jij vermogen nodig hebt om jouw huis heerlijk warm te maken. Je hebt dus grip op hoe je energierekening zal uitvallen.

Hulp bij onderhoud

De ATAG One meldt als er iets aan de hand is. Je krijgt meteen een melding bij een storing of als er water moet worden bijgevuld. En mocht het nodig zijn, dan kun je waar je ook bent direct in contact komen met je ATAG speciallist.

Samen One

Vanaf de eerste kennismaking begint de ATAG One te ontdekken wat jouw leefritme is. Hij leert wanneer je welke temperaturen comfortabel vindt. En mocht je zelf willen bepalen, dan helpt hij bij het opstellen van jouw persoonlijk schema.

Zorgeloos comfort? Kies vandaag nog voor de ATAG One!

Kies je voor pakket ‘Premium’? Dan wordt je CV Ketel geleverd met de ATAG One thermostaat (meerprijs € 100,-). Je bent dan tegelijk 15 jaar lang verzekerd van een volledige garantie op je ATAG CV Ketel, inclusief onderhoud en 24/7 service (maandelijks opzegbaar). Tijdens de installatie van je CV ketel laat de ATAG installateur je kennismaken met jouw One, voor een zorgeloos comfort.

 

> Winkel