ATAG P20CCompacte budgetketel met ATAG-kwaliteit

Voordelige kwaliteit cv-ketel

De ATAG P20C is een compacte cv-ketel met veel gebruiksgemak tegen betrekkelijk lage kosten. Dit is dan ook de voordeligste ATAG cv-ketel in ons assortiment. Deze cv-ketel heeft een roestvaststalen warmtewisselaar. Dit hoogwaardige materiaal voorkomt slijtage en corrosie, waardoor de cv-ketel optimaal blijft presteren gedurende de hele levensduur. De ATAG P20C is de perfecte cv-ketel als je op zoek bent naar een ketel met ATAG-kwaliteit, maar ook de prijs een belangrijke rol heeft.

 

Nu voor alle nieuwe klanten bij aanschaf van een ATAG P20C een gratis ATAG One Zone slimme thermostaat  t.w.v. 249 euro!

 

ATAG P20C De voordelen!

Besparing die blijft

Met een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG P20C hoger dan welk ander merk dan ook. Dat is dubbel besparen. Want je bespaart behalve direct, ook op de lange termijn. Je hebt dus minder kosten en spaart het milieu.

Perfecte prijs-kwaliteit

De ATAG P20C is de beste CW3-ketel in zijn klasse. De cv-ketel levert 10,7 liter per minuut bij 40°C, wat ideaal is voor normaal warm water gebruik. Deze zuinige HR-ketel is geschikt voor appartementen en kleine eengezinswoningen.

Warmtepomp Ready

Je kan de ATAG P20C later uitbreiden met een warmtepomp. Hierdoor wordt je systeem nog energiezuiniger en ben je altijd voorbereid op de toekomst van warmtevoorzieningen.  

De compacte alleskunner

Het compacte formaat zorgt ervoor dat de P20C eenvoudig en snel, op iedere gewenste plek, te plaatsen is. Een gebruiksvriendelijke cv-ketel gemaakt van hoogwaardige materialen die na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. Een beste keuze! 

ATAGwarmte is jouw ideale leverancier

 

Je nieuwe ATAG P20C koop je bij ATAGwarmte. Dé landelijke ATAG specialist met lokaal vakmanschap. ATAGwarmte werkt met 50 ATAG SelectDealers in heel Nederland. Dat zijn zo’n 600 hoog opgeleide ATAG kenners bij elkaar. Het onderhoud en de reparaties worden dus verricht door een ATAG vakman bij jou in de buurt.

ATAG P20C Vragen en Bestellen

 

Wil je meer weten over de ATAG P20C, bel ons op 085-3032700 of stuur een e-mail. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, doordeweeks tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur.