ATAG P27EC Solide. Zuinig. Voordelig.

Kies nu voor de solide cv-ketel met een voordelige prijs

 

Profiteer van de A+ voordeelweken van ATAGwarmte. De ATAG P27EC inclusief ATAG One thermostaat en service. Compleet geïnstalleerd door een ATAG SelectDealer. Deze aanbieding geldt tot en met 30 april 2021.

 

p27 specificaties

ATAGwarmte_landingpage_winteractie_v01_09

 

Over een standaard installatie

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard installatie, dat wil zeggen het vervangen van een HR ketel voor een HR ketel. Wij vernieuwen alle aansluitkranen, benodigde koppelingen en leidingen onder je ketel (tot aan de eerste koppeling). Ook monteren wij een nieuw expansievat en een nieuwe standaard rookgasafvoer. De ATAG SelectDealer sluit alle leidingen weer aan, het systeem wordt gevuld en in bedrijf gesteld. Uiteraard krijgt je de werking van jouw nieuwe ATAG CV ketel uitgelegd. De oude ketel en restanten ruimen wij als service graag voor je op.

 

 

ATAGwarmte service abonnement

ATAGwarmte biedt je graag 15 jaar lang zorgeloos comfort. Met het service abonnement krijg je tot 15 jaar een volledige garantie op alle onderdelen, een 24/7 service en de onderhoudsbeurten. Ook betaal je geen arbeidsloon en voorrijkosten. De eerste 2 jaar van het service abonnement zijn inclusief. Aan het einde van deze twee jaar komt de ATAG SelectDealer langs voor de eerste uitgebreide onderhoudsbeurt. De cv-ketel wordt helemaal nagelopen en blijft zo in topconditie. Na twee jaar ga je € 11,35 per maand betalen en is het maandelijks opzegbaar. Dat is wat wij bedoelen wij met zorgeloos kunnen genieten van warmte en comfort.

 

ATAG P27EC, de voordeligste CW4 ketel van ATAG. 

De ATAG P27EC is een beproefde cv-ketel die zich onderscheid door gebruiksgemak, hoog rendement en lage kosten. Dit is de voordeligste ATAG cv-ketel in ons assortiment in de CW4-klasse. Deze cv-ketel heeft een roestvaststalen warmtewisselaar. Dit hoogwaardige materiaal voorkomt slijtage en corrosie, waardoor de cv-ketel optimaal blijft presteren. Als je op zoek bent naar een ketel met ATAG-kwaliteit, maar ook de prijs een belangrijke rol heeft, dan is de ATAG P27EC de perfecte keuze.