ATAG P35CZuinig, solide en voordelig

Extra zuinig en snel warmwater

Door pure innovatiekracht blinkt de ATAG P35C uit in energiezuinigheid en veel warm water. Deze cv-ketel heeft een roestvaststalen warmtewisselaar. Dit hoogwaardige materiaal voorkomt slijtage en corrosie, waardoor de cv-ketel optimaal blijft presteren. De ATAG P35C is een topproduct en presteert altijd met een torenhoog rendement van 110%. 

 

Nu voor alle nieuwe klanten een gratis ATAG One Zone slimme thermostaat t.w.v. 249 euro!

 

ATAG P35C De voordelen!

Besparing die blijft

Met een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG P35C hoger dan welk ander merk dan ook. Dat is dubbel besparen. Want je bespaart behalve direct, ook op de lange termijn. Je hebt dus minder kosten en spaart het milieu.

Douchen én besparen

Ten opzichte van andere merken levert de ATAG P35C jou 10% meer warm water bij minder gas. Met 17 liter per minuut bij 40°C is dat bijna twee emmers vol. Ideaal als je een stortdouche heeft of op twee punten tegelijk warm water wil gebruiken.

Voordelig

De ATAG P35C heeft ATAG kwaliteit maar is van alle cv-ketels ook voordelig geprijsd. Voor woningen tot 200m2 is de P35C een perfecte cv-ketel. 

De compacte alleskunner

Het compacte formaat zorgt ervoor dat de P35C eenvoudig en snel, op iedere gewenste plek, te plaatsen is. Een gebruiksvriendelijke cv-ketel gemaakt van hoogwaardige materialen die na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. Een beste keuze! 

ATAGwarmte is jouw ideale leverancier

 

Jouw nieuwe ATAG P35C koop je bij ATAGwarmte. Dé landelijke ATAG specialist met lokaal vakmanschap. ATAGwarmte werkt met 50 ATAG SelectDealers in heel Nederland. Dat zijn zo’n 600 hoog opgeleide ATAG kenners bij elkaar. Het onderhoud en de reparaties worden dus verricht door een ATAG vakman bij jou in de buurt.

ATAG P35C vragen en bestellen

 

Wil je meer weten over de ATAG P35C, bel ons op 085-3032700 of stuur een e-mail. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, doordeweeks tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur.