De beste CV-ketel vinden

Bij het uitkiezen van een nieuwe verwarmingsketel wil je wel graag de beste CV-ketel. Vaak komt de aanschaf van een nieuwe CV-ketel ongelegen. Dan is het fijn wanneer je eenvoudig de beste CV-ketel kan uitkiezen voor jouw woonsituatie. Bij ATAGwarmte helpen we je hier dan ook graag bij.

Wil je direct ons aanbod zien. Waaronder de beste CV-ketel van 2016. Bekijk dan onze webshop.

> Bekijk het aanbod

Wil je online advies over de beste CV-ketel voor jouw woonsituatie? Dan is de kieswijzer echt iets voor jou!

> Doe de kieswijzer

Ook staan we 7 dagen per week tot jouw beschikking. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste CV-ketel.

> Advies op maat

De beste CV-ketel kiezen voor jouw situatie

De beste CV-ketel hoeft natuurlijk niet te betekenen dat dat ook de beste CV-ketel voor jou is. Woning verschillen, net als mensen. Iedereen heeft andere wensen als het neerkomt op verwarming en warmwater. Als algemeen advies kunnen wij meegeven dat het goed is om vanuit de warmwater behoefte te denken. De meeste CV-ketels kunnen namelijk al vrij goed een gemiddelde woning verwarmen. Zo kan een CW4 ketel al goed een 1 gezinswoning verwarmen. Echter hoeft dit niet te betekenen dat deze CV-ketel ook de stortdouche aan kan. Wil je dus lekker veel warmwater dan kan het geen kwaad om een CW-klasse hoger te kijken.

Wat is een CW-klasse?

CW staat voor Comfort Warmwater. Dit is een klasse die in Nederland gehanteerd wordt om CV-ketels in te delen. Een hoge CW-klasse wil zeggen dat de CV-ketel meer warmwater kan geven en vaak een groter vermogen heeft om een huis te verwarmen. Omdat CV-ketels tegenwoordig moduleren kunnen ze zich geweldig aanpassen aan de grote van een woning. Hiermee kan je dus prima een CV-ketel uit een hogere CW-klasse in een kleinere woning hangen. De CV-ketel past het vermogen voor verwarmen namelijk gewoon aan.

Consumentenbond CV-ketel test

Ieder jaar (behalve in 2015) voert de Consumentenbond een onafhankelijke CV-ketel test uit.

Bij deze test kijkt de consumentenbond naar belangrijke pijlers als duurzaamheid, zuinigheid en rendement. Uiteindelijk komt de consumentenbond zo tot de beste CV-ketel van Nederland. Dit jaar staat ATAG wederom op de eerste plaats. Dit is alweer het 8ste jaar op rij dat ATAG op de eerste plaats staat. Dus ook zonder advies weet je eigenlijk al wat de beste CV-ketel is.

De beste CV-ketel van 2016 is de ATAG i-36 EC (zie afbeelding). Deze CV-ketel heeft een geweldig hoog rendement en is daarmee super zuinig. Echt een CV-ketel die zijn tijd ver vooruit is. Samen met de ATAGone thermostaat wordt dit ook nog eens een extra slimme CV-ketel. Met de app op  jouw smartphone bedien je de CV-ketel namelijk gewoon op afstand. Handig als je de verwarming vergeten bent uit te zetten?

De beste CV-ketel inclusief installatie

ATAG SelectDealer

De beste CV-ketel dient door een vakman geinstalleerd te worden. Daarom wordt jouw nieuwe ATAG CV-ketel altijd door een ATAG selectDealer geinstalleerd. Gewoon bij jou uit de buurt!

 

ATAG Installatiepakket

De installatie is compleet en volledig. Hier zit een nieuwe schoorsteen bij, maar ook een nieuw expansievat en andere appendages. Ook zorgen we voor een vulpunt bij de CV-ketel. Wel zo handig!

 

24/7 Service

Wij staan altijd voor je klaar. 7 dagen per week zijn wij geopend. En we gaan er niet vanuit maar mocht je een storing hebben dan kan je ons altijd bellen. We zorgen dat je er dan binnen 24h weer lekker warm bij zit!

Landelijk Netwerk

Onze vakkundige installateurs staan dag en nacht voor jou klaar. ATAGwarmte werkt met zo’n 50 ATAG selectDealers samen. Hierdoor is er altijd een installateur bij jou in de buurt!

 

Installatie & Service