Welkom bij ATAGwarmte

Jouw cv-ketelspecialist in Arnhem


Offerte aanvragen

Cv-ketel kopen in Arnhem

Is jouw cv-ketel stuk? Of ben je binnenkort toe aan een nieuwe cv-ketel? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de aanschaf van een nieuwe cv-ketel is. Jouw huis is een plek van warmte en comfort. Je wil dus niet zonder warm water zitten. Of nog erger: de kou slaat toe in je eigen woning!

   

Maar, wees gerust. Voor een cv-ketel in regio Arnhem ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van ATAGwarmte leveren topkwaliteit ketels met de allerbeste service. Wij adviseren, installeren, repareren en servicen door heel Nederland, zodat je zorgeloos kunt genieten van een lekker warm huis.  

 

Uitsluitend cv-ketels van ATAG

Het geheim van de smid

Wat maakt ATAG zo uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem onder andere in de roestvaststalen warmtewisselaar. Het hoogwaardige materiaal voorkomt oxidatie, waardoor de ketel niet vervuilt en dus optimaal blijft presteren. Met ATAG bespaar je dus op stookkosten gedurende de hele levensduur.

De beste van Nederland

ATAG scoort hoger dan elk ander merk in de markt. En zo denkt de consumentenbond er ook over. Al 8 jaar op rij is ATAG verkozen tot beste ketel. Ben je benieuwd welke ketel bij jou past? Via onze ketelkiezer ontdek je binnen 60 seconden welke cv-ketel het beste aansluit op jouw woning.

ATAGwarmte gaat verder

Kies je voor ATAGwarmte, dan kies je voor 24/7 service, ook na de installatie. Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, de installateur in Arnhem en jou als consument. Dat betekent dat wij je super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we je maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

 

Cv-ketel installatie in Arnhem

Wij werken samen met meer dan 600 gecertificeerde ATAG Select Dealers, dus ook uit de omgeving van Arnhem. Zo wordt jouw cv-ketel straks vervangen door een betrouwbare vakman bij jou in de buurt. Ook voor het latere onderhoud of wanneer zich mogelijk een storing voordoet, kunnen wij de regio Arnhem goed bedienen.

 

In 3 stappen naar een lekker warm huis

1. Afspraak plannen in regio Arnhem

Zodra je de ketel bij ons hebt besteld, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Een cv-installatie neemt vaak een dagdeel in beslag. Samen kijken we naar de beste tijd die jou past.

> Contact opnemen

2. Een complete installatie

Een gecertificeerde ATAG-installateur komt bij je langs om de oude cv-ketel af te voeren en de nieuwe ATAG te installeren. Bovendien worden ook de rookgasafvoer, expansievat, aansluitkranen en koppelingen vervangen. De installateur installeert vervolgens de nieuwe thermostaat en geeft uitleg over de nieuwe ketel.

> Bekijk ons aanbod

3. Genieten van oneindige service

Jouw nieuwe ATAG cv-ketel is in bedrijf. Je kunt genieten van een lekker warm huis en zorgeloos comfort. Want ook na de installatie doen wij er alles aan om jou van warmte te voorzien. Met onze all-in-one service hoef je je nooit meer zorgen te maken over onderhoud of storingen.

> Offerte aanvragen

Heb je nog vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085-3032700