Cv-ketel huren met super veel comfort

Jouw nieuwe cv-ketel huur je gemakkelijk bij ATAGwarmte. Wij staan voor zorgeloos genieten van warmte en comfort tegen de beste prijs. Een cv-ketel huren omvat daarom ook zoveel meer dan alleen de cv-ketel. Zo kan jij zorgeloos genieten voor één vast bedrag per maand. Met dit bedrag krijg je een spiksplinternieuwe cv-ketel.

 

De cv-ketel komen wij helemaal compleet bij jou installeren. De kosten van een standaard installatie betreffen € 99,- en dit is ook het bedrag dat je aanbetaalt bij de bestelling van een nieuwe huur cv-ketel. De dakdoorvoer vervangen we direct. Ook controleren we of alles goed werkt en of er geen lekkages zijn onder de cv-ketel. Als de cv-ketel eenmaal hangt dan zijn wij 24/7 bereikbaar mocht er iets zijn. Ook het onderhoud en de kosten die dan gemaakt worden zitten bij de huurprijs inbegrepen. Je hoeft dus nooit meer om te kijken naar je cv-ketel. Wij herinneren je er namelijk ook aan wanneer je cv-ketel weer onderhoud nodig heeft.

 

Een cv-ketel huren mag voor een periode van 12 jaar. Vanaf 24 maanden kun je de cv-ketel boetevrij afkopen en na 12 jaar doen we je een nieuw scherp aanbod of mag je de cv-ketel voor € 1,- overnemen.

Daarom een cv-ketel huren bij ATAGwarmte

Cv-ketel huren inclusief een standaard installatie

Een cv-ketel huren is gebaseerd op een standaard installatie. De kosten van de installatie betreffen € 99,- en dit is ook het bedrag dat je aanbetaalt bij de bestelling van een nieuwe huur cv-ketel. Wil je jouw cv-ketel vervangen en weten of het een standaard installatie betreft, kijk dan of het een HR-ketel is. Meestal is het dan een standaard installatie en betaal je geen extra installatiekosten. Aan de hand van foto’s, die je via het contactformulier kunt sturen, vertellen wij jou graag of er bij jou sprake is van een standaard installatie.

 

Inclusief een nieuwe thermostaat

Bij een cv-ketel huren hoort een nieuwe thermostaat. Je wilt immers zeker zijn van jarenlang genieten van warmte en comfort. Daarom vervangen wij standaard je oude thermostaat voor een nieuwe slimme thermostaat.

 

Onderhoud zit inbegrepen bij de huurprijs

Bij cv-ketel huren is het cv-ketel onderhoud altijd inclusief. Wij voeren het onderhoud uit volgens de onderhoudsinstructie van ATAG verwarming. De eerste onderhoudsbeurt vindt plaats na 2 jaar. Mochten er onderdelen worden vervangen, dan zit dat in de prijs, evenals het arbeidsloon en de voorrijkosten. Je hoef zelf dus niets te doen. Wij zorgen dat de onderhoudsbeurten op tijd plaats vinden en er een afspraak wordt gemaakt.

 

24/7 cv-ketel service

Behalve onderhoud biedt het service abonnement ook de service die je mag verwachten. Dus mocht je tijdens de huurperiode te maken krijgen met een cv-ketel storing, dan is ATAGwarmte 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar op het algemene nummer 085-3032700. Wij zorgen er voor dat je binnen 24 uur weer kunt genieten van warmte en comfort.

 

Geen verborgen kosten

ATAGwarmte werkt 100% transparant. Er zitten dus geen kleine letters in de overeenkomst. De cv-ketel huur je voor een periode van 12 jaar. Na 2 jaar kun je het huurcontract boetevrij afkopen. Je betaalt dan de koopprijs (zonder acties) ten tijde van de installatie van je cv-ketel minus de jaarlijkse afschrijving met 1/12 plus € 75,- administratiekosten. 

 

Voorbeeld: je besluit na 8 jaar het huurcontract van € 23,- per maand af te kopen, dan geeft dat de volgende som: koopprijs € 1.200,- minus (8x € 100,-) plus € 75,- administratiekosten = te betalen afkoop  € 475,-.

 

Na 12 jaar overname voor € 1,-

Als het huurcontract op zijn eind loopt doen wij je een voorstel voor een nieuwe cv-ketel of kan je de cv-ketel overnemen voor een bedrag van € 1,- met de mogelijkheid tot verlengde garantie. Kortom, als je een cv-ketel huurt bij ATAGwarmte, dan ben je verzekerd van zorgeloze warmte en comfort.

Cv-ketel kiezen

Bij ATAGwarmte kun je voor elk huis de ideale cv-ketel huren, voor verwarming en warm water. Je kunt kiezen uit maar liefst 9 verschillende modellen in de Comfort Warm Water klassen CW3, CW4, CW5 en CW6. Check de ketelkiezer en weet binnen 1 minuut welke cv-ketel het beste bij jou past.

> Ketelkiezer

Cv-ketel vervangen

Vaak is het mogelijk om je cv-ketel op korte termijn te vervangen, de installatie duurt zo’n 4 – 5 uur. ATAGwarmte werkt samen met ruim 40 ATAG SelectDealers. Bij elkaar opgeteld zijn dat meer dan 600 vakmensen. Dat betekent dat er altijd een ervaren ATAG expert bij jou in de buurt is. Als je jouw cv-ketel huurt bij ATAGwarmte, dan wordt de ketel dus geplaatst en onderhouden door een ATAG SelectDealer bij jou in de buurt.

> Bekijk

Voordeel van huren

Bij ATAGwarmte vind je altijd een passende cv-ketel, die je kunt kopen of huren. ATAG cv-ketels zijn het meest zuinig en duurzaam, vandaar dat ze al 8 jaar op rij als beste zijn getest door de Consumentenbond. Installatie is op korte termijn mogelijk. En jouw nieuwe cv-ketel is inclusief thermostaat, veiligheidspakket, service abonnement en BTW.

> Winkel