Geniet van all-in service, 24/7

Met onze all-in ATAG servicedienst blijft jouw cv-ketel in topconditie. Laat je cv-ketel grondig inspecteren en onderhouden door een ATAG SelectDealer. Heb jij een ATAG ketel van nog geen 10 jaar oud? Dan ben je bij ons verzekerd van de allerbeste service.  Zo is onze ATAG servicedienst altijd inclusief:

 • 2 jaarlijks cv-ketel onderhoud door een gecertificeerde ATAG-installateur
 • 24 uurs servicedienst bij storingen
 • Volledige garantie op alle onderdelen van de ketel tot 15 jaar lang
 • Gratis reparatie
 • Geen voorrijkosten en uurloon
 • Maandelijks boetevrij opzegbaar

> Direct serviceabonnement aanvragen

 

All-in service abonnement. De voordelen!

24/7 bereikbaar

In het geval je een storing krijgt zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, ook in het weekend. Je krijgt dan altijd iemand persoonlijk te spreken, die zorgt dat je storing binnen 24 uur wordt opgelost door een van onze ATAG SelectDealers.

Zorgeloos comfort

Je hoeft zelf geen rekening te houden met het plannen van het onderhoud, dat doen wij. Zodra je ketel toe is aan onderhoud nemen wij contact met je op voor het plannen van een afspraak met onze ATAG SelectDealer bij jou in de buurt.

Alles inclusief

Heb je een serviceabonnement van ATAGwarmte, dan is alles inclusief: onderhoud, arbeid, voorrijkosten, onderdelen en 24 uurs service. Ook is het maandelijks boetevrij opzegbaar. Je hebt dus geen onverwachte verassingen achteraf.

Overstap-service

Heb je een ATAG cv-ketel jonger dan 10 jaar en wil je ook een ATAGwarmte serviceabonnement? Welkom! Wij maken een afspraak voor een betaalde introductie check van € 60,- exclusief onderdelen. Daarna ga je € 11,86 per maand betalen voor het serviceabonnement.

Waarom cv-ketel onderhoud?

Goed cv-ketel onderhoud is cruciaal voor een optimale werking. Door jouw ATAG cv-ketel regelmatig te laten inspecteren en te onderhouden blijft de verwarming goed en schoon. De ketel blijft in topconditie, wat zorgt voor een langere levensduur van de installatie. Bovendien is een goed onderhouden cv-ketel zuiniger en minder gevoelig voor storingen. Met onze ATAG servicedienst wordt je cv-ketel elke 2 jaar grondig geïnspecteerd en verzorgd door een gecertificeerde ATAG-installateur.

Bas de Ruiter, ATAG SelectDealer

 

“Toen ik begon in de installatiebranche maakte ik kennis met de cv-ketels die worden verkocht. Ik leerde alle merken van binnen en van buiten en ook hoe ze presteren door de jaren heen. De regeltechniek en bouw van ATAG maakt dat ik vol overtuiging ATAG SelectDealer ben geworden. Ik heb veel cv-ketel onderhoud uitgevoerd. Alleen de ATAG RVS warmtewisselaar vervuilt niet en heeft een blijvend hoog rendement. De ketel is dusdanig zuinig dat hij zichzelf terugverdient. Ook de ATAG servicedienst is klasse. Alles is bij ATAG super snel en goed geregeld. Een goede uitleg en cursussen. We zitten minimaal 2x per jaar in training bij ATAG. Ook hebben wij altijd steun vanuit de fabriek, waar we ook zijn. Alleen als je hebt laten zien dat je echt verstand hebt van ATAG word je SelectDealer.”

Meer weten over onze ATAG servicedienst?

Onze ATAG-specialisten helpen je graag met begrijpelijk advies. Heb je vragen of wil je het ATAGwarmte serviceabonnement? Bel dan 085-3032700 of stuur een e-mail. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, doordeweeks tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur. Let op, het serviceabonnement is niet bedoeld voor acute storingen. De gemiddelde doorlooptijd is 14 dagen.

Vraag vandaag nog een serviceabonnement aan

 

  Type huidige ATAG CV-Ketel
  Bouwjaar CV-ketel* *Staat jouw bouwjaar er niet bij? Neem dan contact met ons op via 085-3032700.

  Aanhef De HeerMevrouw
  Naam*
  Telefoon*
  Email*
  Opmerking / Vraag


  Let op, het aanvragen van het serviceabonnement is niet bedoeld voor acute storingen. De gemiddelde doorlooptijd is 14 dagen.