ATAGwarmte Serviceabonnement

Met het serviceabonnement van ATAGwarmte heb je tot 15 jaar lang volledige garantie, onderhoud en 24/7 service op je ATAG CV ketel. Koop je jouw CV ketel bij ATAGwarmte, dan zijn de eerste 2 jaar van het serviceabonnement inclusief. Pas vanaf het 3e jaar ga je € 10,95 per maand betalen en is het boetevrij maandelijks opzegbaar. Zo ben je verzekerd van 15 jaar lang zorgeloos comfort.

 

Heb je al een ATAG CV ketel, maar nog geen ATAGwarmte serviceabonnement? Geen probleem, ook dan kan je het ATAGwarmte serviceabonnement afsluiten. Bel ons voor de mogelijkheden 085-3032700.

ATAGwarmte CV Ketel onderhoud. De voordelen!

24/7 bereikbaar

In het geval je een storing krijgt zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, ook in het weekend. Je krijgt dan altijd iemand persoonlijk te spreken, die zorgt dat je storing binnen 24 uur wordt opgelost door een van onze ATAG SelectDealers.

Zorgeloos comfort

Je hoeft zelf geen rekening te houden met het plannen van je onderhoud, dat doen wij. Zodra je ketel toe is aan onderhoud nemen wij contact met je op voor het plannen van een afspraak met onze ATAG SelectDealer bij jou in de buurt.

Alles inclusief

Heb je een serviceabonnement van ATAGwarmte, dan is alles inclusief: onderhoud, arbeid, voorrijkosten, onderdelen en 24 uurs service. Ook is het maandelijks boetevrij opzegbaar. Je hebt dus geen onverwachte verassingen achteraf.

Overstap-service

Je hebt een ATAG CV ketel jonger dan 5 jaar en je wilt ook een ATAGwarmte serviceabonnement? Welkom! Wij maken een afspraak voor een betaalde introductie check van € 60,- exclusief onderdelen. Daarna ga je € 10,95 per maand voor het serviceabonnement.

Bas de Ruiter, ATAG SelectDealer

 

“Toen ik begon in de installatiebranche maakte ik kennis met de CV ketels die worden verkocht. Ik leerde alle merken van binnen en van buiten en ook hoe ze presteren door de jaren. De regeltechniek en bouw van ATAG maakt dat ik vol overtuiging ATAG SelectDealer ben geworden. Ik heb vele ketels gezien. Alleen de ATAG RVS warmtewisselaar vervuilt niet en heeft een blijvend hoog rendement. De ketel is dusdanig zuinig dat hij zich terug verdient. Ook de garantie van ATAG is klasse. Alles is bij ATAG super snel en goed geregeld. Een goede uitleg en cursussen. We zitten minimaal 2x per jaar in training bij ATAG. Ook hebben wij altijd steun vanuit de fabriek, waar we ook zijn. Alleen als je hebt laten zien dat je echt verstand hebt van ATAG wordt je SelectDealer.”

 

Kies je voor het ATAGwarmte serviceabonnement, dan is je nieuwe CV ketel tot 15 jaar verzekerd van zorgeloos comfort.

 

Bij het serviceabonnement krijg je:

 

  • 2 jaarlijks onderhoud volgens de voorschriften van de ATAG fabriek in Lichtenvoorde
  • 24 uurs serviesdienst bij storingen
  • Volledige garantie op alle onderdelen van de ketel tot 15 jaar lang
  • Gratis reparatie
  • Geen voorrijkosten en uurloon
  • Maandelijks boetevrij opzegbaar

 

 

Meer weten over ons ATAGwarmte serviceabonnement?

 

Onze ATAG specialisten helpen je graag met begrijpelijk advies. Heb je vragen of wil je het ATAGwarmte serviceabonnement, bel 085-3032700 of stuur een email Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, door de week tussen 8:00 – 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 17:00 uur.