Welkom bij ATAGwarmte

       Jouw CV ketel specialist in Tilburg

Je CV ketel kopen in Tilburg

Bij ATAGwarmte bent je aan het juiste adres voor een nieuwe CV Ketel. Wij begrijpen dat een nieuwe CV ketel kopen niet zomaar een aanschaf is en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je zorgeloos kunt genieten van een warm huis tegen de laagst mogelijke kosten.

Onze meest verkochte CV ketels

ATAG A203C

20kW – CW3: 10,7 l/min

Naar de winkel

 

ATAG-CV-ketel-A244EC 

ATAG A244EC

24kW – CW4: 14,3 l/min

Naar de winkel

 

ATAG-A-serie-Combi-Solo 

ATAG E325EC

32 kW – CW5: 17,9 l/min

Naar de winkel

 

ATAG-E-serie-Combi-Solo 

ATAG Q42C

42 kW – CW6: 22,3 l/min

Naar de winkel

 

ATAG-Q-serie-combi kopie 2 
ATAG CV ketel SelectDealers bij u in de buurt 42
CV ketel vervangen in Tilburg

 

ATAGwarmte werkt nauw samen met een landelijk netwerk van ATAG SelectDealers, dus ook in Tilburg. Daardoor kunnen wij snel installeren. En doordat ATAGwarmte bij de installatie alleen werkt met kwalitatief hoogwaardige producten, ben je verzekerd van vele jaren zorgeloze warmte en comfort, tegen de laagst mogelijk prijs!

 

Jouw ATAG CV ketel wordt dus geplaatst en onderhouden door een ATAG expert bij jou in de buurt. In Tilburg werken wij onder andere samen met de firma’s: WAGA Service en BSI Installatietechniek.

CW-klasse van de beste CV-ketel

Voor iedereen in Tilburg een ATAG CV ketel

ATAGwarmte heeft voor iedereen in Tilburg een hoog rendement CV ketel, voor verwarming en warm water. Met de ketelkiezer weet je binnen 1 minuut welke CV ketel het beste bij jou past.

> Ketelkiezer

CV ketel installeren en onderhouden in Tilburg

Vaak is het mogelijk om je CV ketel op korte termijn te vervangen, de installatie duurt zo’n 4 – 5 uur. Kies je voor ons service abonnement, dan ben je 15 jaar lang verzekerd van een volledige garantie op je ATAG CV ketel met 24/7 service en onderhoud (maandelijks opzegbaar).

> Bekijk

Voordelen van een CV ketel kopen bij ATAGwarmte

Bij ATAGwarmte vindt je altijd een passende CV ketel, die je kunt kopen of huren. ATAG CV ketels zijn het meest zuinig en duurzaam, vandaar dat ze al 7 jaar op rij als beste zijn getest door de Consumentenbond. Installatie is op korte termijn mogelijk. En je nieuwe CV ketel is inclusief standaard installatie, veiligheidspakket, 2 jaar 24/7 service abonnement en BTW.

> Winkel