Cv-ketel vervangen | Agpo Ferolli

Agpo Ferolli laten vervangen? Bij Atagwarmte bent u aan het juiste adres. ATAGwarmte vervangt dagelijks cv-ketels van het merk Agpo Ferolli. Wij werken samen met gecertificeerde installateurs door heel Nederland, dus ook bij jou uit de buurt. Bij ons kan je dus rekenen op een veilige installatie door een betrouwbare vakman. En laat ATAG dan ook nog eens het beste merk cv-ketel zijn.

 

Kies hieronder jouw Agpo Ferolli om vergelijken welke cv-ketel het beste als vervanging dient. Heb jij een ander model van Agpo Ferolli? Bel dan gerust met één van onze adviseurs, wij helpen u graag: 085-3032700.

Wanneer moet mijn Agpo Ferolli vervangen worden?

 

Normaal gesproken gaat een cv-ketel zo’n 10 tot 15 jaar mee. Dit kan echter sterk verschillen per merk en per type. Veel voorkomende problemen zijn een lekkende of kapotte warmtewisselaar. Als een cv-ketel vaak in storing gaat, dan kan dat een signaal zijn dat de cv-ketel iets mankeert. Op zo’n moment is het verstandig om te overwegen of het een goed moment is om de cv-ketel te vervangen.

Is jouw cv-ketel al een jaartje ouder? Dan kan het aantrekkelijk zijn om de oude cv-ketel te laten vervangen. Door de hoogwaardige materialen van ATAG cv-ketels ga je gegarandeerd besparen op je energieverbruik. En zo denkt de consumentenbond er ook over: ATAG is 8 jaar op rij verkozen tot beste cv-ketel van Nederland!

Wat kost het om een CV-ketel te vervangen?

Cv-ketel vervangen

Het vervangen van een cv-ketel kost geld. Echter willen de prijzen hiervoor nog wel eens sterk uit één lopen. Vaak zijn er kosten voor de cv-ketel, de montage en de materialen die gebruikt worden. Om hierin helderheid te verschaffen werkt ATAGwarmte met duidelijke prijzen per cv-ketel. Deze prijs is altijd inclusief de montage, de materialen en de cv-ketel. Maar dat is nog niet alles. Ook krijgt u bij ATAGwarmte standaard een veiligheidspakket en 2 jaar lang gratis 24/7 service!

Expansievat vervangen

Een expansievat is een extra beveiliging in uw cv-ketel systeem. Dit vat vangt de druk op in het systeem. Wanneer het expansievat kapot is dan kan de cv-ketel niet werken. Deze schiet dan in storing omdat deze een onveilige situatie waarneemt. Wanneer u bij ATAGwarmte een cv-ketel koopt of huurt dan zit hier altijd standaard de vervanging van het expansievat bij in.

 

 

Thermostaat vervangen

Wanneer je een cv-ketel koopt bij ATAGwarmte dan krijg je ook standaard een nieuwe thermostaat. Deze thermostaat sluit perfect aan bij de nieuwe cv-ketel. Hierdoor ga je direct extra zuinig stoken. Ook heb je de keuze om tegen een meerprijs de ATAG One aan te schaffen. Deze thermostaat is een zogenaamde slimme thermostaat. Hiermee kan jij jouw cv-ketel ook op vanaf je smartphone besturen.

Rookgasafvoer vervangen

De rookgasafvoer is de schoorsteen pijp op het dak. Deze pijp voert de rookgassen af die ontstaan tijdens de verbranding in de cv-ketel. Een rookgasafvoer wordt aangestast door deze rookgassen. Daarom vervangen wij bij ATAGwarmte altijd de rookgasafvoer. Wanneer wij dus jouw Agpo Ferolli vervangen dan gaan wij ook het dak op om de rookgasafvoer te vervangen. Let wel dat dit een standaard rookgasafvoer omvat. Voor bijvoorbeeld cv-ketels in appartementen kunnen andere regels gelden.

 

 

Bekijk het aanbod

Cv-ketel vervangen op basis van jouw behoeften

Je wilt je huidige cv-ketel vervangen voor een nieuwe, maar weet niet voor welke cv-ketel je deze het best kunt vervangen. Wij adviseren jou graag bij het maken van de beste keuze. Het is goed om eerst te kijken naar je warmwater behoefte. Ben je tevreden met de huidige prestaties van jouw cv-ketel? Of ben je op zoek naar een krachtigere ketel. Bij het maken van deze beslissing is het nodig om te kijken naar de huidige CW-klasse van je cv-ketel.

Cv-ketels worden ingedeeld op basis van CW klasse (CW3, CW4, CW5 of CW6). Een groter huis dat slecht geïsoleerd is, heeft een cv-ketel nodig uit een hogere CW klasse. Als je op twee plekken tegelijk in je huis warm water wil, is een hogere CW-klasse ook aan te raden. Na het invullen van de ketelkiezer weet je in een paar klikken welke cv-ketel het best bij jou behoeftes passen. Vergeet niet dat je ook kan huren bij ATAGwarmte!