Nieuwe cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel kopen doe je ongeveer om de 12 jaar. Dit is de gemiddelde leeftijd van een cv-ketel in Nederland. Het kan echter ook voorkomen dat een cv-ketel er eerder mee ophoudt. Dit kan voorkomen wanneer een cv-ketel weinig tot geen onderhoud heeft gehad. Echter als een cv-ketel aan vervanging toe is, dan is het tijd voor een nieuwe cv-ketel. Voor veel mensen lijkt de aanschaf van een nieuwe cv-ketel erg ingewikkeld. Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Sterker nog, bij ATAGwarmte helpen we dagelijks mensen aan een nieuwe cv-ketel. Op deze pagina gaan we dieper in op het kopen van een nieuwe cv-ketel. We leggen uit waar je op moet letten en hopen je zo zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe cv-ketel, we zijn 7 dagen per week bereikbaar op 085 – 3032700.

Nieuwe cv-ketel kopen

Stap 1
Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel is het verstandig om eerst naar jouw huidige situatie te kijken. Ben je op dit moment tevreden met de hoeveelheid warm water die uit de kraan komt? Krijgt de cv-ketel het snel warm als je aan de thermostaat draait? Onderop de cv-ketel vind je het gaskeur label:
 
Hierop vind je de CW-waarde. CW staat voor Comfort Warm water. Dus als je tevreden bent over jouw huidige warmte comfort, dan kies je een cv-ketel in dezelfde klasse. Wil je graag iets meer, dan kies je een cv-ketel in een hogere CW-klasse. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van onze kieswijzer.
Stap 2
Als je weet welke CW-klasse je dient aan te houden, dan wordt het tijd om een nieuwe cv-ketel te kiezen. De cv-ketel die jouw voorkeur geniet kan je bij ons op de website bestellen. Dit werkt heel eenvoudig.
 
Eerst stel je zelf de cv-ketel samen. Hier kies je bijvoorbeeld wat voor thermostaat je graag zou willen. Hierna kom je in de afreken omgeving. Hier kan je zelf kiezen op welke datum wij de cv-ketel komen installeren.
 
Heb je de cv-ketel liever gisteren dan vandaag? Neem dan contact met ons op. Wij doen dan onze uiterste best om de cv-ketel zo snel mogelijk bij jou te installeren. Tijdens het bestellen doe je een aanbetaling van €50,-. Hiermee krijgen wij de order binnen en gaan deze verder uitwerken.
Stap 3
De bestelling van jouw nieuwe cv-ketel werken wij helemaal voor jou uit.
 
Het enige wat we altijd graag ontvangen zijn een aantal foto’s van de huidige cv-ketel situatie. Op basis van deze foto’s kan onze installateur zich perfect voorbereiden op de werkzaamheden.
 
Wij plannen de afspraak ook voor jou in met onze installateur. Uiteindelijk ontvang je van ons de bevestiging van de afspraak. Hierin staat netjes wanneer je de installateur kunt verwachten en welke voorbereidingen je dient te treffen.
Stap 4
Op de aangegeven dag komt de installateur van ATAGwarmte de nieuwe cv-ketel installeren. Dit neemt ongeveer een halve dag in beslag.
 
Als de nieuwe cv-ketel op de plaats van de huidige cv-ketel is geïnstalleerd en jij bent helemaal happy, dan pas gaat onze installateur er weer vandoor.
 
Afrekenen hoeft niet bij oplevering. Je krijgt netjes een factuur nadat alles is geïnstalleerd. Vaak gaat hier een week of 2 overheen. Dit doen wij expres zodat we zeker weten dat alles goed werkt en je niet betaalt voor iets dat nog niet helemaal goed werkt.
Nieuwe cv-ketel kiezen

Kosten nieuwe cv-ketel

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel kent vaak verschillende kosten. Zo kost de nieuwe cv-ketel wat, maar ook de installateur en de materialen die gebruikt worden. Omdat door deze verschillende prijzen het aanbod van nieuwe cv-ketels vaak erg onoverzichtelijk wordt, doet ATAGwarmte het anders. Wij rekenen met vaste prijzen voor koop en huur. Dat zijn zogenaamde all-in prijzen. Zo weet je dus direct waar je aan toe bent, zonder verassingen achteraf. Benieuwd hoeveel een nieuwe ATAG cv-ketel kost? Bekijk dan ons aanbod.

Nieuwe cv-ketel kiezen

Het kan voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een nieuwe cv-ketel kopen doe je immers niet iedere dag. Om het leven wat makkelijker te maken, heeft ATAGwarmte een aantal voordelen:
  • 7 dagen p/wk geopend voor advies
  • Een handige module om een nieuwe cv-ketel te kiezen
  • Vrijblijvende offerteaanvragen
Als je er dus echt niet meer uit komt, bel ons dan gewoon. Dan helpen wij je graag met het beste advies voor jouw situatie. Dagelijks te bereiken via het nummer 085-3032700.