6 redenen om voor ATAG te kiezen

Gepost op: april 2, 2019 door Atagwarmte

Twijfel je nog welk merk cv-ketel je in huis wilt halen? Begrijpelijk, want het aanbod cv-ketels is groot en je wilt er zeker van zijn dat je kiest voor een betrouwbare cv-ketel. Een ketel die je voorziet van voldoende warmte en comfort. Geen zorgen! Wij nemen de twijfel makkelijk uit handen. Met ons heldere overzicht bewijzen we je graag waarom een ATAG cv-ketel altijd de beste keuze is.

 

1. Blijvend zuinig door hoogwaardig materiaal

ATAG cv-ketels zijn gedurende de hele levensduur blijvend zuinig. Dit komt door de unieke warmtewisselaar, het ‘warme hart’ van een cv-ketel. Normaal gesproken is de warmtewisselaar het meest kwetsbare onderdeel van een cv-ketel, omdat deze onderhevig is aan corrosie en slijtage. ATAG heeft daarom een warmtewisselaar van Roest Vast Staal ontwikkeld die altijd beschermd is tegen verval.
Dat scheelt enorm in verbruik en onderhoud. Een ATAG cv-ketel is dus na 15 jaar net zo zuinig als in het begin.

2. Storingsarme, betrouwbare cv-ketels

ATAG staat er om bekend dat ze betrouwbare cv-ketels leveren van technisch hoog niveau. Het zijn robuuste cv-ketels gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Het gebeurt dus niet vaak dat een ATAG in storing raakt. Dat betekent dat je met een gerust hart en maximaal comfort kan genieten van warmte en warm water.

 

3. ATAG is Nederlandse kwaliteit

ATAG is een Nederlands bedrijf. Sinds 1948 werkzaam in Gelderland en gespecialiseerd in ‘grensoverschrijdende’ producten. Daar komt bij dat een ATAG cv-ketel alleen geïnstalleerd mag worden door speciaal opgeleide ATAG Select Dealers. Altijd een ervaren monteur bij installatie. Dat geeft een veilig gevoel.

 

4. Een lage energierekening

ATAG is één van de weinige cv-ketels die beschikt over een extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer. Deze tweede warmtewisselaar, ook wel de Economizer genoemd, gebruikt de warmte van rookgassen voor het verwarmen van het inkomende koude water. Dit zorgt voor 10% minder gasverbruik. Zo bespaar je ongeveer twee volle emmers water aan warmte per douchebeurt.

Zowel de warmtewisselaar als de Economizer zijn door ATAG zelf ontwikkeld.

 

5. Ongekend slim verwarmen met ATAG-producten

Een ATAG cv-ketel wordt in combinatie met de ATAG One slimme thermostaat nog zuiniger. De super moderne wifi-thermostaat berekent namelijk op basis van jouw huisgrootte en de buitentemperatuur de efficiëntste manier van stoken. Zo blijft jouw huis optimaal warm, zonder dat het onnodig veel energie kost.

Bovendien kan je met de ATAG One slimme thermostaat nog veel meer handige functies instellen, zoals het warmwaterprogramma.

 

6. ATAG is bewezen de beste

Het is duidelijk dat ATAG op veel manieren uniek is ten opzichte van andere merken. Met een torenhoog rendement en ongekende prestaties laat ATAG vele vergelijkbare cv-ketels van andere merken achter zich.

En zo dacht de Nederlandse Consumentenbond er ook over. ATAG is 8 jaar op rij vernoemd tot beste cv-ketel van Nederland. Dat bewijs liegt er niet om: ATAGwarmte levert de allerbeste kwaliteit cv-ketels!

 

ATAG cv-ketels koop je bij ATAGwarmte

ATAGwarmte maakt het vervangen van een cv-ketel heel eenvoudig. Via onze ketelkiezer kies je in een paar stappen de meest geschikte cv-ketel voor jouw woning. Een topkwaliteit cv-ketel van ATAG, inclusief installatie, met de allerbeste service van Nederland. Dat is ATAGwarmte. Heb je vragen over het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel? Bel ons gerust. Wij zijn 24/7  bereikbaar, ook in het weekend, op ons telefoonnummer 085-3032700.

 

Tags: , , , , ,