ATAG viert miljoenste cv-ketel!

Gepost op: november 11, 2020 door Atagwarmte

Feest in Lichtenvoorde! Bij ATAG Verwarming rolde op 3 november van dit jaar de miljoenste ketel van de band, gemeten vanaf 1997. Een moment om bij stil te staan; 1.000.000 cv-ketels geproduceerd en verkocht. Gerealiseerd samen met de ATAG SelectDealers en grote landelijke accounts als ATAGwarmte. 

 

Speciale actie

 

ATAG verwarming heeft een speciale actie bedacht om dit te vieren. Het productienummer van de miljoenste ketel is geregistreerd en de installateur die deze plaatst en de garantiekaart registreert, krijgt een bedrijfsuitje cadeau. De consument, bij wie de ketel is geïnstalleerd, krijgt deze geheel gratis.

 

Record aantal cv-ketels voor ATAG

 

In 2019 werd een recordaantal van 464.000 ATAG cv-ketels verkocht in Nederland. 

 

Carl Berlo – CEO ATAG Verwarming zegt het volgende:

 

“Ik ben bijzonder trots op het feit dat we dit aantal samen met de ATAG SelectDealer hebben gerealiseerd. Een moment op bij stil te staan, mede doordat de markt verandert in een snel tempo. Niemand die nu weet welk verwarmingssysteem leidend zal worden. Eén ding is zeker: Inzetten op één systeem is niet wenselijk. Daarom zal de komende jaren de CV-ketel – al dan niet in combinatie met een hybride warmtepomp – nog steeds een belangrijke rol spelen bij het verwarmen van woningen”.

 

 

ATAG blijft actief in de aardgasmarkt

 

De vervangingsmarkt zal ook de komende jaren blijven bestaan. Cv-ketels zijn nog niet uitontwikkeld. Zo is bijvoorbeeld het rendement van tapwater te verbeteren, naast het feit dat een hybride systeem nu een combinatie is van twee componenten, waarbij dit ook één component kan worden.
Dit wetende speelt de cv-ketel nog steeds een belangrijke rol in het ATAG assortiment, naast de hybride warmteoplossing die een lange toekomst voor zich heeft en een uitstekend alternatief kan zijn om stapsgewijs afscheid te nemen van het aardgas.

 

Wil je nog meer weten?

 

Bekijk dan ook eens onze andere nieuwberichten! Zo hebben we meer informatie over wat te doen bij een storing, wanneer een cv-ketel vervangen moet worden of welk vermogen je nodig hebt

 

Bekijk onze blogs

 

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen over het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel? Bel ons gerust. Wij zijn 24/7  bereikbaar, ook in het weekend, op ons telefoonnummer 085-3032700.

Tags: , , , , ,