De ATAG i36EC de best geteste cv-ketel

Gepost op: 18 december 2018

De ATAG i36EC is de beste cv-ketel van Nederland. Deze cv-ketel wordt gekenmerkt door geweldige prestaties en een torenhoog rendement. Zo oordeelde ook de Consumentenbond in september 2016. De ATAG i36EC is ontzettend energiezuinig en laat daarmee vele cv-ketels achter zich.

Het geheim van de ATAG i36EC

Waarom is ATAG zo uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem onder andere in de roestvaststalen warmtewisselaar. Het hoogwaardige materiaal voorkomt oxidatie, waardoor de ketel niet vervuilt en dus optimaal blijft presteren. Deze vervuiling vindt wel plaats bij een aluminium versie. In andere woorden; de ATAG i36EC bespaart op stookkosten gedurende de hele levensduur.

De beste cv-ketel van 2017 

De ATAG i36EC is door de consumentenbond beoordeeld met een 7,7 en kreeg daardoor het predicaat ‘Beste cv-ketel‘ van 2016/2017’.  De cv-ketel werd o.a. geprezen om de snelheid waarmee het warm water kon leveren en de hoge hoeveelheid warm water die het kan produceren. De ATAG i36EC is nu tijdelijk verkrijgbaar met een gratis ATAG One slimme thermostaat.


Altijd besparen op de energierekening met de ATAG i36EC 

De ATAG i36EC beschikt over een extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer, ook wel de Economizer genoemd. Deze rvs-warmtewisselaar gebruikt de warmte van de rookgassen voor het verwarmen van het inkomende koude water. Dit zorgt voor 10% minder gasverbruik. Zo bespaar je ongeveer twee volle emmers water aan energie per douchebeurt!

Een nieuwe slimme thermostaat

De ketelserie is compitabel met de nieuwste slimme thermostaat: De ATAG One Zone. De ATAG Zone is pro-actief en intelligent. Op basis van jouw huisgrootte en warmteverbruik kan de thermostaat je een persoonlijk warmteadvies geven. Met als resultaat een verlaging van energiekosten, vermindering van CO2-uitstoot en een betrouwbaar verwarmingssysteem. Een ATAG cv-ketel krijgt in combinatie met de ATAG One Zone slimme thermostaat een welverdiend A+ energielabel. Bovendien kan je met de ATAG One slimme thermostaat nog veel meer handige functies instellen, zoals het warmwaterprogramma.

ATAGwarmte is dé ATAG-specialist van Nederland

Heb je interesse in een ATAG i36EC Zone?  ATAGwarmte kan jouw ideale partner zijn. Wij leveren jou 24/7 service, ook ná de installatie. Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, installateur en jou als consument. Dat betekent dat wij je super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we je maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

Interesse in de ATAG i36EC Zone? Vraag hier direct je offerte aan.

Bekijk de ATAG i26ECZ

Meer weten over de ATAG 136EC Zone? 

Onze cv-ketelspecialisten staan elke dag voor jou klaar via ons telefoonnummer 085-3032700. Ook in de avonden en in het weekend. Bel gerust. Wij helpen je graag. Bestel je nu een ATAG i36EC cv-ketel bij ATAGwarmte, dan ontvang je daar een gratis ATAG One Zone slimme thermostaat bij.