ATAG i36EC de best geteste cv-ketel

Gepost op: december 18, 2018 door Atagwarmte

De ATAG i36EC is de beste cv-ketel van Nederland. Deze cv-ketel wordt gekenmerkt door geweldige prestaties en een torenhoog rendement. Zo oordeelde ook de Consumentenbond in september 2016. De ATAG i36EC is ontzettend energiezuinig en laat daarmee vele cv-ketels achter zich.

Het geheim van de ATAG i36EC

Waarom is ATAG zo uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem onder andere in de roestvaststalen warmtewisselaar. Het hoogwaardige materiaal voorkomt oxidatie, waardoor de ketel niet vervuilt en dus optimaal blijft presteren. Deze vervuiling vindt wel plaats bij een aluminium versie. In andere woorden; de ATAG i36EC bespaart op stookkosten gedurende de hele levensduur.

De beste cv-ketel van 2017

De ATAG i36EC is door de consumentenbond beoordeeld met een 7,7 en kreeg daardoor het predicaat ‘Beste cv-ketel‘ van 2016/2017’.  De cv-ketel werd o.a. geprezen om de snelheid waarmee het warm water kon leveren en de hoge hoeveelheid warm water die het kan produceren. De ATAG i36EC is nu tijdelijk verkrijgbaar met een gratis ATAG One slimme thermostaat.

Altijd besparen op de energierekening met de ATAG i36EC

De ATAG i36EC beschikt over een extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer, ook wel de Economizer genoemd. Deze rvs-warmtewisselaar gebruikt de warmte van de rookgassen voor het verwarmen van het inkomende koude water. Dit zorgt voor 10% minder gasverbruik. Zo bespaar je ongeveer twee volle emmers water aan energie per douchebeurt!

Dit zijn alle specificaties van de ATAG i36EC cv-ketel:

ATAG i36EC cv-ketel Specificaties
Rendementsklasse CV A+*
Rendementsklasse WW A
Tapprofiel WW XXL
CW-Klasse CW5
Warmwater (38˚C) 20,5 L/min
Breedte / Hoogte / Diepte 44 / 70 / 27,5 (cm)

De ATAG i36EC nu bestellen!

Ook kun je de beste cv-ketel in huis halen. Wil je ook de beste cv-ketel van 2017? En de vakkundige installatie van een ATAG SelectDealer? Bestel hem dan nu bij ATAGwarmte en maak gebruik van ons speciale pakketaanbod. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van comfortabele warmte met de allerbeste service.

ATAGwarmte is dé ATAG-specialist van Nederland

Heb je interesse in een ATAG i36ECATAGwarmte kan jouw ideale partner zijn. Wij leveren jou 24/7 service, ook ná de installatie. Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, installateur en jou als consument. Dat betekent dat wij je super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we je maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

Meer weten over de ATAG i36EC?

Onze cv-ketelspecialisten staan elke dag voor jou klaar via ons telefoonnummer 085-3032700. Ook in de avonden en in het weekend. Bel gerust. Wij helpen je graag.

Profiteer nu het nog kan van ons pakketaanbod. Bestel je nu een ATAG i36EC cv-ketel bij ATAGwarmte, dan ontvang je daar een gratis ATAG One slimme thermostaat bij. Bekijk vandaag nog ons aanbod of vraag een offerte op maat aan.

Tags: