Cv-ketel kopen in coronatijd

Gepost op: december 18, 2020 door Atagwarmte

Een cv-ketel kopen tijdens coronatijd gaat net wat anders dan normaal. ATAGwarmte wil je graag blijven helpen. Een lekker warm huis en warm water blijft voor iedereen namelijk van groot belang. Maar maak je geen zorgen, ATAGwarmte staat nog steeds voor je klaar. Onze installateurs blijven rijden om jou uit de brand te helpen. Samen zorgen we ervoor dat Nederland warm blijft tijdens de coronatijd. En dat met de luxe en comfort die je van ATAG kan verwachten.

 

 

Kan ik ondanks corona nog steeds een cv-ketel kopen?

 

Jazeker. Iedereen verdient een lekker warm huis, juist in deze tijd. Onze werkzaamheden gaan gewoon door. Je kan nog steeds een cv-ketel kopen. Alles werkt in principe gewoon hetzelfde, behalve dat we extra voorzichtig zijn waar het moet.

 

 

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de installatie van een cv-ketel? 

 

Ja, uiteraard nemen we gepaste maatregelen tijdens corona. Ook jij zal het nieuws rondom corona op de voet volgen. Voor ATAGwarmte geldt dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Wij houden momenteel 1,5 meter afstand, geven geen hand bij binnenkomst en vertrek.

 

Wat moet ik doen als er iemand ziek is binnen het huishouden?

 

Mocht er iemand binnen het huishouden zich niet lekker voelen dan horen wij het graag. Elkaar op de hoogte houden is daarin belangrijk. We gaan dan samen op zoek naar een oplossing. Uiteraard zetten we alles op alles om op het gewenste moment te installeren of onderhouden.

 

Kan jij wat betekenen tijdens installatie van de cv-ketel? 

 

Ja, dat kan je zeker! Zorg ervoor dat de ruimte waar de cv-ketel moet komen hangen zoveel mogelijk vrij en schoongemaakt is voor de installateur. Als je een kopje koffie wilt maken voor de installateur, zet deze dan op gepaste afstand op een plek neer.

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het contact tussen de monteur beperkt blijft en we zoveel mogelijk mensen in deze tijd nog steeds kunnen voorzien van een lekker warme douche!

 

ATAGwarmte helpt je graag! 

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook in het weekend bereikbaar, op ons telefoonnummer: 085-3032700.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel en wil je graag vrijblijvend advies? 

 

Vul onderstaand formulier in en onze experts zullen je verder helpen.

 

>Advies

 

Wil je nog meer weten?

 

Bekijk dan ook eens onze andere blogs! Zo hebben we meer informatie over wanneer een cv-ketel vervangen moet worden of welk vermogen je nodig hebt.

 

> Bekijk onze blogs

 

Tags: , , , , , ,