De prijs van een nieuwe cv-ketel

Gepost op: september 17, 2018 door Atagwarmte

Een nieuwe cv-ketel is een grote aanschaf. Het is dus niet zo gek dat je bij het kopen van een nieuwe ketel let op de prijs. Echter zegt de kale prijs helemaal niets over de uiteindelijke kosten van een cv-ketel. In dit artikel laten we graag zien waar je op kunt letten bij de aanschaf van een cv-ketel.

 

 

Prijs cv-ketel toestel

De prijs van een cv-ketel kan erg verschillen per toestel. Een cv-ketel met een groter vermogen heeft weer een andere prijs dan een cv-ketel met een lager vermogen. Welk vermogen je nodig hebt is volledig afhankelijk van jouw wensen, huisoppervlakte, type woning en isolatie. Laat je altijd goed voorlichten over welke cv-ketel het beste bij jou past. Direct vrijblijvend cv-ketel advies? Vul onze cv-ketelkieswijzer in of bel met één van onze specialisten. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 085-3032700.

 

 

Prijs cv-ketel installatie

Een ketel koop je altijd in combinatie met een deskundige installatie. Let dus altijd goed op door wie je de ketel laat installeren. Als de ketel niet juist wordt geïnstalleerd, kan dat zorgen voor hogere stookkosten op langere termijn. Kies dus het liefst voor een installateur die een keurmerk voert. Zo weet je zeker dat je cv-ketel correct en veilig wordt geïnstalleerd.

 

ATAGwarmte werkt samen met meer dan 50 gecertificeerde ATAGselectdealers door het hele land. Koop je dus een ketel bij ATAGwarmte, dan wordt de installatie verzorgd door een gespecialiseerde vakman bij jou uit de buurt. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze installatie zonder verassingen achteraf. De prijzen die wij in onze webshop voeren zijn inclusief vakkundige installatie.

 

 

Prijs onderhoud cv-ketel

Een cv-ketel staat altijd aan. Om storingen zoveel mogelijk tegen te gaan en duurzaamheid van de ketel te bevorderen is het altijd goed om onderhoud te verrichten. Vaak gebeurt het onderhoud in de vorm van een onderhoudsabonnement. Kijk altijd goed wat er zit inbegrepen in een dergelijk onderhoudsabonnement. Sommige partijen vragen bijvoorbeeld weer extra geld voor nieuwe onderdelen of andere bijzonderheden.

 

Lees hier meer over het onderhoudsabonnement van ATAGwarmte.

 

 

Over ATAGwarmte

ATAGwarmte maakt het vervangen van een cv-ketel heel eenvoudig. Via onze ketelkiezer kies je in een paar stappen de meest geschikte cv-ketel voor jouw woning. Een nieuwe cv-ketel van ATAG, inclusief installatie, met de beste service van Nederland. Dat is ATAGwarmte. Heb je vragen over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel? Bel ons gerust. Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend, op ons telefoonnummer 085-3032700.

 

Tags: , , , , ,