Huren van een ATAG cv-ketel – alle voordelen op een rijtje

Gepost op: februari 26, 2021 door Atagwarmte

De afgelopen weken is het erg koud geweest in Nederland. Als het vriest zien we dat er veel meer cv-ketels in storing gaan. Het laatste wat je dan wilt, zijn ongewenste uitgaven. ATAGwarmte heeft hiervoor een mooie oplossing: voor één vast bedrag in de maand zit je altijd warm thuis. In deze blog vertellen wij alles over de voordelen van het huren van een cv-ketel.

 

Volledige ontzorging

 

Het grootste voordeel van het huren van een cv-ketel is dat alles voor je geregeld wordt. ATAGwarmte verzorgt een complete installatie en hierbij doen we geen concessies. Zo zorgt ATAGwarmte ervoor dat de nieuwe cv-ketel geïnstalleerd wordt. Dit houdt in dat wij ook alle appendages onder de cv-ketel vervangen, zoals de gaskraan. De dakdoorvoer vervangen we direct. Ook controleren we of alles goed werkt en of er geen lekkages zijn onder de cv-ketel. Als laatste ruimen we de oude cv-ketel voor je op. De kosten van een standaard installatie betreffen € 99,- en dit is ook het bedrag dat je aanbetaalt bij de bestelling van een nieuwe huur cv-ketel. 

 

Als de cv-ketel eenmaal hangt dan zijn wij 24/7 persoonlijk bereikbaar voor vragen of als er iets met de cv-ketel gebeurd. Mocht het dus weer gaan vriezen en je cv-ketel een storing geven, dan regelt ATAGwarmte dat er binnen 24 uur een ATAG selectdealer bij je voor de voor de deur staat. De kosten zijn daarvoor helemaal gedekt. 

 

Ook het onderhoud en de kosten die dan gemaakt worden zitten bij de huurprijs inbegrepen. Je hoeft dus nooit meer om te kijken naar je cv-ketel. Wij herinneren je er namelijk ook aan wanneer je cv-ketel weer onderhoud nodig heeften nemen contact met je op voor het maken van deze afspraak. 

 

Wil jij meer weten over de huur cv-ketels van ATAG warmte? Bekijk hier dan onze pagina met huur informatie.

 

Meer informatie over het huren van een cv-ketel

 

Geen plotselinge grote uitgaven

 

Een cv-ketel huren is ideaal als je niet zit te wachten op een plotselinge grote uitgaven. Bovendien heb je meteen voor langere tijd duidelijkheid over alle kosten omtrent de centrale verwarming. Dit omdat installatie, reparatie en onderhoud zijn inbegrepen in de huurprijs. Het huren van een cv-ketel kan bij ATAGwarmte al vanaf €26,- per maand.

 

Huren_cv-ketel_ATAGwarmte

 

 

Ben jij benieuwd welke ATAG cv-ketel het beste bij jou past?

Doe de ketel kieswijzer. Binnen 1 minuut weet je voor welk huurbedrag jij volledig ontzorgt kan worden.

 

Doe de kieswijzer

 

Na 2 jaar boetevrij afkopen mogelijk

 

We hopen natuurlijk dat je 12 jaar lang wil genieten van onze service. Na 12 jaar doen we je een nieuw scherp aanbod of mag je de cv-ketel voor € 1,- overnemen.

 

Mocht je toch liever eerder dan 12 jaar de cv-ketel in eigen bezit willen hebben dan is dit ook mogelijk. Vanaf 24 maanden kun je de cv-ketel boetevrij afkopen.  Je betaalt dan de koopprijs (zonder acties) ten tijde van de installatie van je cv-ketel minus de jaarlijkse afschrijving met 1/12 plus € 75,- administratiekosten. Hieronder staat een voorbeeld hoe je dit kan uitrekenen.

 

Voorbeeld: afkopen van huur cv-ketel

 

Je besluit na 8 jaar het huurcontract van €23,- per maand af te kopen, dan geeft dat de volgende som: koopprijs €1.200,- minus (8x €100,-) plus € 75,- administratiekosten = te betalen afkoop € 475,-.

 

ATAGwarmte is de enige partij die ATAG huur cv-ketels kan aanbieden

 

Veel klanten kiezen voor een ATAG cv-ketel vanwege het rendement van 110,3% en de innovatieve warmtewisselaar. ATAGwarmte is de enige partij in heel Nederland die deze cv-ketels kan verhuren. Daarin zijn wij dus uniek!

 

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen over het huren van een cv-ketel?

 

Vul via onderstaande button eenvoudig ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Kan het niet wachten? Of ben je met spoed op zoek naar een nieuwe huur cv-ketel? Bel ons dan op: 085-3032700 (ook in de avond en het weekend).

 

>Advies

 

Wil je nog meer weten?

 

Bekijk dan ook eens onze andere nieuwberichten! Zo hebben we meer informatie over wat te doen bij een storing, een cv-ketel kopen tijdens coronatijd of bespaartips op verwarming. 

 

Bekijk onze blogs

 

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen over het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel? Bel ons gerust. Wij zijn 24/7  bereikbaar, ook in het weekend, op ons telefoonnummer 085-3032700.

 

 

Tags: , , , , , , ,