Kwalitatieve, betrouwbare cv-ketels

voor iedereen

"Iedereen verdient een warm thuis"

Een warm huis is voor oprichter Marco van de Kamp thuiskomen bij zijn gezin: “Bij een warm huis denk ik aan mijn vrouw en kinderen. Maar een warm huis moet ook comfortabel zijn. Denk maar aan een ontspannende warme douche. Of een gezellige winteravond voor de open haard. Warmte is één van de belangrijkste voorwaarden voor comfort in huis. En dat is precies wat ik met ATAGwarmte aan al onze klanten wil geven: Een lekker warm huis!” 

 

Bij ATAGwarmte heb je altijd het beste pakket

 

“ATAG behoort tot de hoogste klasse cv-ketels. Het is als het ware de Mercedes onder de cv-ketels. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er al-tijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Je wordt bij ons dus niet van het kastje naar de muur gestuurd en je krijgt altijd een ervaren adviseur aan de lijn. 

 

Zo kunnen we je snel bedienen met een ongelofelijke hoeveelheid passie voor warmte. Wil je meer weten over ons bedrijf of onze visie over hoe we jouw huis het best kunnen verwarmen? We staan je graag te woord. Bel gerust via 085-3032700.”

Onze eerlijke aanpak

 

Een duurzame relatie
Wij bedienen onze klanten zoals we zelf graag behandeld willen worden. Zo zorgen wij dat je ketel wordt geïnstalleerd door een betrouwbare ATAG SelectDealer op een datum die jou het beste uitkomt. Daar stopt onze service niet. Ook ná de installatie kan je altijd bij ons terecht om zaken te regelen rondom je centrale verwarming. Dat stukje zorgeloosheid vinden wij belangrijk voor jou als huiseigenaar.

 

Professionele blik op complexe zaken
Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, installateur en jou als consument. Dat betekent dat wij je super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we je maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

ATAG bewijst de beste te zijn

Sinds 1948 de meest toonaangevende fabrikant van cv-ketels in Nederland. Door pure innovatiekracht blinken ATAG cv-ketels uit in energiezuinigheid en comfort. Logisch dus dat de Consumentenbond ATAG 8 jaar op rij met stip heeft uitgeroepen tot de beste cv-ketel van Nederland. 

Wat zeggen anderen over ATAGwarmte?

 

Samantha, Laren
Alles was heel snel geregeld. Vanaf het eerste telefoongesprek en het plaatsen van de cv-ketel binnen 24 uur. De cv was kapot dus ik had dringend een andere nodig. Super klantvriendelijk en behulpzaam… gewoon top. Ik zou zeggen niet verder kijken maar bellen!

 

Dennie, Spijkenisse
Erg blij met onze nieuwe cv-ketel. De communicatie met ATAGwarmte verliep vlekkeloos. Alles was duidelijk en prima verzorgd. De installatie verliep ook vlot. Vriendelijk, kundig en correct. Van harte aan te bevelen wanneer je een cv-ketel aan het zoeken bent.

 

Nick, Rhoon
Inmiddels al 8 maanden een nieuwe ATAG i36EC laten installeren door ATAGwarmte. Ik bespaar nu 79 per maand! Ik heb mijn termijnbedrag  al naar beneden gesteld en krijg bijna 800 euro retour van mijn gasleverancier. Dank jullie wel ATAGwarmte!

Ben je benieuwd hoe wij jouw huis kunnen voorzien van warmte en comfort ? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

> Vraag offerte aan