Welkom bij ATAGwarmte

Uw cv-ketelspecialist in Arnhem


Offerte aanvragen

Cv-ketel kopen in Arnhem

 

Is uw cv-ketel stuk? Of bent u binnenkort toe aan een nieuwe cv-ketel? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de aanschaf van een nieuwe cv-ketel is. Uw huis is een plek van warmte en comfort. U wilt dus niet zonder warm water zitten. Of nog erger: de kou slaat toe in uw eigen woning!

   

 

Maar, wees gerust. Voor een cv-ketel in regio Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van ATAGwarmte leveren topkwaliteit ketels met de allerbeste service. Wij adviseren, installeren, repareren en servicen door heel Nederland, zodat u zorgeloos kunt genieten van een lekker warm huis.  

Uitsluitend cv-ketels van ATAG

Het geheim van de smid

Wat maakt ATAG zo uniek ten opzichte van andere merken? Het geheim zit hem onder andere in de roestvaststalen warmtewisselaar. Het hoogwaardige materiaal voorkomt oxidatie, waardoor de ketel niet vervuilt en dus optimaal blijft presteren. Met ATAG bespaar je dus op stookkosten gedurende de hele levensduur.

 

De beste van Nederland

ATAG scoort hoger dan elk ander merk in de markt. En zo denkt de consumentenbond er ook over. Al 8 jaar op rij is ATAG verkozen tot beste ketel. Bent u benieuwd welke ketel bij u past? Via onze ketelkiezer ontdekt u binnen 60 seconden welke cv-ketel het beste aansluit op uw woning.

ATAGwarmte gaat verder

Kiest u voor ATAGwarmte, dan kiest u voor 24/7 service, ook na de installatie. Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, de installateur in Arnhem en u als consument. Dat betekent dat wij u super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we u maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

 

Cv-ketel installatie in Arnhem

Wij werken samen met meer dan 600 gecertificeerde ATAG Select Dealers, dus ook uit de omgeving van Arnhem. Zo wordt uw cv-ketel straks vervangen door een betrouwbare vakman bij u in de buurt. Ook voor het latere onderhoud of wanneer zich mogelijk een storing voordoet, kunnen wij de regio Arnhem goed bedienen.

 

In 3 stappen naar een lekker warm huis

1. Afspraak plannen in regio Arnhem

Zodra u de ketel bij ons heeft besteld, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Een cv-installatie neemt vaak een dagdeel in beslag. Samen kijken we naar de beste tijd die u past.

> Contact opnemen

2. Een complete installatie

Een gecertificeerde ATAG-installateur komt bij u langs om de oude cv-ketel af te voeren en de nieuwe ATAG te installeren. Bovendien worden ook de rookgasafvoer, expansievat, aansluitkranen en koppelingen vervangen. De installateur installeert vervolgens de nieuwe thermostaat en geeft u uitleg over de nieuwe ketel.

> Bekijk ons aanbod

3. Genieten van oneindige service

Uw nieuwe ATAG cv-ketel is in bedrijf. U kunt genieten van een lekker warm huis en zorgeloos comfort. Want ook na de installatie doen wij er alles aan om u van warmte te voorzien. Met onze all-in-one service hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of storingen.

> Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085-3032700