CV-ketel kopen

Thermostat

Cv-ketel kopen en installeren

De tijd is aangebroken om een cv-ketel te kopen. Iets wat je niet iedere dag doet. Daarom kan het kopen van een cv-ketel een hoop vragen opwerpen. Met veel verschillende aanbieders, soorten cv-ketels en prijzen wordt een cv-ketel kopen al snel onoverzichtelijk. Dit is voor niemand fijn en dat begrijpen wij bij ATAGwarmte dan ook al te goed. Dit is ook één van de redenen waarom wij ooit zijn begonnen: helderheid! Een cv-ketel kopen dient duidelijk, helder en vooral eenvoudig te zijn.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

Een cv-ketel kopen bij ATAGwarmte kent geen kleine lettertjes. Zoals gezegd willen we een helder aanbod neerleggen. Een cv-ketel kopen is dan ook altijd inclusief installeren. Ook kun je er voor kiezen om gratis een nieuwe thermostaat te laten installeren. Tijdens de installatie wordt de nieuwe cv-ketel op de plaats van de huidige cv-ketel geïnstalleerd. Onder de cv-ketel worden nieuwe appendages aangebracht. Boven de cv-ketel wordt de standaard rookgasafvoer vervangen. Alles is erop gericht om jou geheel te ontzien. Daarom omvat het kopen van een cv-ketel een complete installatie.

De eerste 2 jaar van het service abonnement zijn daarnaast inclusief. Dat betekent 24/7 service bij storingen en altijd advies bij het gebruik van je cv-ketel. Aan het einde van deze twee jaar komt de ATAG SelectDealer langs voor de eerste uitgebreide onderhoudsbeurt. De cv-ketel wordt helemaal nagelopen en blijft zo in topconditie. 

Een cv-ketel kopen: vroeger en nu

Tijden veranderen, ook bij het kopen van een cv-ketel. Waarbij vroeger verschillende mensen eerst bij je thuis kwamen voor een adviesgesprek gaat dit tegenwoordig via de telefoon. Dit scheelt natuurlijk enorm veel tijd. Ook hoeven we niet meer langs te komen om de huidige situatie te bekijken. Vaak kunnen we je al prima adviseren op basis van een aantal foto’s. Zelfs met alleen het merk en type van uw huidige cv-ketel kunnen we je al van dienst zijn.

Wat voor cv-ketel heb ik nodig?

Een cv-ketel kopen kan eenvoudig via onze website. Maar welke cv-ketel past nu het beste bij jouw situatie. Het handigste is om eerst gebruik te maken van de cv-ketel kieswijzer. Op basis van 4 vragen genereert ons systeem een advies dat bij jouw situatie past. Ook kun je zelf in het bovenstaande overzicht uitzoeken welke cv-ketel je wil kopen. Let hierbij goed op de CW-klasse.

Ik weet welke cv-ketel ik wil, en nu?

Wanneer je weet welke cv-ketel je wil kopen dan kan je deze bestellen op onze website. Een cv-ketel kopen bij ATAGwarmte ziet er als volgt uit:

  1. Selecteer de cv-ketel die je graag wil kopen
  2. Kies een servicepakket bij de cv-ketel;
  3. Kies drie data waarop wij de cv-ketel mogen installeren;
  4. Vul jouw gegevens in;
  5. Betaal €50,- aan via iDeal.

Hiermee krijgen wij jouw bestelling binnen. Op basis van de voorkeursdata plannen we de installatie in, hiervan krijg je een bevestiging per telefoon en e-mail. De factuur voor het restantbedrag ontvang je 2-3 weken nadat de cv-ketel is geïnstalleerd.