Over ATAGwarmte

 

Bij ATAGwarmte heb je altijd het beste pakket

ATAG behoort al ruim 70 jaar tot prijswinnende verwarmingsproducten, waarbij ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staat. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er altijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Je wordt bij ons dus niet van het kastje naar de muur gestuurd en je krijgt altijd een ervaren adviseur aan de lijn. 

Zo kunnen we je snel bedienen met een ongelofelijke hoeveelheid passie voor (duurzame) warmte. Wil je meer weten over ons bedrijf of onze visie over hoe we jouw huis het best kunnen verwarmen? We staan je graag te woord. Bel gerust via 085-3032700.

Daarom ATAGwarmte

Standaard installatie

Alle getoonde prijzen zijn altijd inclusief standaard installatie door een erkende ATAG Select Dealer bij jou in de buurt.

All-in service abonnement

Goed cv-ketel onderhoud is cruciaal voor een optimale werking. Bij ons ben je verzekerd van de allerbeste service.

Installatie in heel Nederland

Wij hebben een breed netwerk aan installateurs door heel het land. Korte lijnen en vakmanschap staan daarbij centraal.

24/7 service

In het geval van een storing, zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Ook in het weekend staan we voor je klaar.

Vrijblijvende offerte op maat

Een offerte wordt altijd aan de hand van foto's opgemaakt. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Cv-ketel spoed installatie

Een kapotte cv-ketel komt nooit goed uit. Gelukkig kunnen wij in geval van spoed snel installeren.

Onze eerlijke aanpak

Een duurzame relatie
Wij bedienen onze klanten zoals we zelf graag behandeld willen worden. Zo zorgen wij dat je ketel wordt geïnstalleerd door een betrouwbare ATAG SelectDealer op een datum die jou het beste uitkomt. Daar stopt onze service niet. Ook ná de installatie kan je altijd bij ons terecht om zaken te regelen rondom je centrale verwarming. Dat stukje zorgeloosheid vinden wij belangrijk voor jou als huiseigenaar.

 

Professionele blik op complexe zaken
Omdat wij elke dag bereikbaar zijn, kunnen wij snel schakelen tussen de fabrikant, installateur en jou als consument. Dat betekent dat wij je super snel van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat kwaliteit hierbij voorop. Zolang we je maar van een lekker warm huis kunnen voorzien.

ATAG bewijst de beste te zijn

Sinds 1948 de meest toonaangevende fabrikant van cv-ketels in Nederland. Door pure innovatiekracht blinken ATAG cv-ketels uit in energiezuinigheid en comfort. Logisch dus dat de Consumentenbond ATAG 8 jaar op rij met stip heeft uitgeroepen tot de beste cv-ketel van Nederland.