Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.

Ons all-in serviceabonnement

Heb je al een ATAG cv-ketel in huis?

Deskundig onderhoud door een gecertificeerde ATAG SelectDealer is belangrijk. Zo blijft jouw cv-ketel schoon, energiezuinig en verleng je de leeftijd van het toestel. Alles conform de voorschriften van de fabrikant.

Geniet van all-in service en onderhoud

Met ons all-in serviceabonnement blijft jouw cv-ketel in topconditie. Laat je cv-ketel grondig inspecteren en onderhouden door een ATAG SelectDealer. Heb jij een ATAG ketel van nog geen 10 jaar oud? Dan ben je bij ons verzekerd van de allerbeste service. Zo is onze ATAG servicedienst altijd inclusief:

  • 2 jaarlijks cv-ketel onderhoud door een gecertificeerde ATAG-installateur
  • 24 uurs servicedienst bij storingen
  • Volledige garantie op alle onderdelen van de ketel tot 15 jaar lang
  • Gratis reparatie
  • Geen voorrijkosten en uurloon

Abonnement aanvragen

Met het ATAGwarmte all-in serviceabonnement staan we altijd voor je klaar. We onderhouden je cv-ketel en zijn 24/7 bereikbaar bij een storing.

€ 15,35
€ 14,15
p/mnd

Werkt het all-in serviceabonnement voor jou?

1. Heb je een ATAG cv-ketel?

We nemen alleen ATAG cv-ketels in onderhoud die wij verkopen of verkocht hebben. Zie de verschillende series bij het invullen van het formulier.

2. Is je cv-ketel jonger dan 10 jaar?

De productiedatum van je cv-ketel is daarbij de leidraad. Aan het serienummer zien we hoe oud je ketel is.

3. Technische in orde?

Tijdens een inspectie controleert onze monteur de installatie van de cv-ketel en voert hij meteen onderhoud uit. Dit bezoek kost € 99,- incl. btw.

4. Heb je nu een storing?

De aanvraag en goedkeuring voor een abonnement kost ongeveer twee weken. Bij een spoedvraag kunnen we je wellicht niet meteen helpen.

Abonnement aanvragen

Wanneer je dit abonnement aanvraagt, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een technische opname van je cv-ketel. De kosten hiervoor zijn eenmalig €99,-. Eén dag na de goedkeuring door onze monteur start het all-in serviceabonnement. Dan start ook je betaling van €14,15 per maand (automatische incasso). Je cv-ketel wordt tijdens de technische opname meteen onderhouden. Elke 2 jaar wordt de volgende onderhoudsbeurt uitgevoegd. ATAGwarmte neemt contact op om een nieuwe onderhoudsafspraak te maken.

Welke ATAG cv-ketel heb je?
Neem telefonisch contact met ons op via 085-3032700
Jouw gegevens
Stuur foto's van de situatie

Voor ons handig, maar niet verplicht. Upload hieronder enkele foto's van de cv-ketel in je huis. Voor een offerte op maat ontvangen we graag onderstaande foto's.

  1. Een foto van de rookgasafvoer.
  2. Een foto van de cv-ketel.
  3. De aanwezigheid van een geaard stopcontact.
  4. Een foto van het leidingwerk.
  5. Een foto van het afvoer naar het riool.
Klik om te uploaden of sleep je bestanden in dit venster (jpg, jpeg, png, pdf, max. 32 MB)
Voorbeeldfoto's

Er is iets mis met de gekoppelde afbeelding(en). Mogelijk wordt de maximum grootte overschreden. Verwijder de huidige selectie en selecteer opnieuw.

Hulp nodig? 
Wij zijn op dit moment gesloten.
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Waarom onderhoud aan cv-ketel?

Goed cv-ketel onderhoud is cruciaal voor een optimale werking. Door jouw ATAG cv-ketel regelmatig te laten inspecteren en te onderhouden blijft de verwarming goed en schoon. De ketel blijft in topconditie, wat zorgt voor een langere levensduur van de installatie. Bovendien is een goed onderhouden cv-ketel zuiniger en minder gevoelig voor storingen. Met ons all-in serviceabonnement komt een ATAG installateur elke 24 maanden de cv-ketel grondig inspecteren. 

Contact opnemen met ATAGwarmte

Mocht je een vraag hebben over het all-in serviceabonnement van ATAGwarmte, bel dan 085-3032700. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08:00 - 21:00 uur en in het weekend van 10:00 - 17:00 uur.