Kom werken bij ATAGwarmte

Ben jij op zoek naar een baan waar je elke dag met plezier naar je werk gaat? Er zijn maar weinig bedrijven waar zoveel collega's zo goed met elkaar op kunnen schieten. √Čn je wordt opgeleid tot de beste cv-ketel expert en redder in nood voor onze klanten. Word je er al warm van?

 

Je droombaan, nieuwe uitdaging, een kans of frisse start. Hoe je die nieuwe baan ook noemt: go for it! Check hier of jouw perfecte baan ertussen zit.

Service coördinator | installatie specialist

Als Service coördinator | installatiespecialist heb je dagelijks contact met onze klanten en installateurs. Je begeleidt het gehele proces van aankoop tot installatie. En van storing tot reparatie. Onze installateurs komen bij de consument thuis. Jij regelt dit allemaal bij ons op kantoor.

Bekijk vacature 

Service & Onderhoudsmonteur


Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een service en onderhoudsmonteur. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Wij laten niets aan het toeval over en staan garant voor een perfecte afwerking.

Bekijk vacature

Cv-ketel monteur (regio Limburg of Zwolle)

Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een monteur cv ketels. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Bekijk vacature 

Onderhoudsmonteur

Wegens een sterke groei in zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Bekijk vacature

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker bij ATAGwarmte houd jij de regie over alle uitgevoerde werkzaamheden op diverse locaties!

Bekijk vacature 

Servicemedewerker

Als servicemedewerker bij ATAGwarmte ben je verantwoordelijk voor de opvolging van binnenkomende meldingen!eid.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar ben je wel enthousiast geworden? Stuur gerust een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's

Bekijk vacature