Zo werkt het aanvragen van de technische opname

De juiste warmtepomp oplossing is voor ieder huis en iedere situatie anders. Daarom hebben we eerst een aantal vragen die we je ter voorbereiding willen stellen. Op basis van die informatie kunnen wij een basisadvies geven inclusief prijsindicatie. Benieuwd ow jouw situatie geschikt is? Vul dan nu het aanvraagformulier in.

Start warmtepomp aanvraag

Na ontvangst van het basisadvies en prijsindicatie is het bestellen van een technische opname nodig om een van onze installateurs bij je langs te sturen. Tijdens deze technische opname worden de details besproken en wordt het meerwerk definitief bepaald. Hierna ontvang je een offerte op maat die (uitvoerig) telefonisch met je wordt doorgenomen.

Een technische opname kost € 150,-. Wanneer je op basis van de offerte de warmtepomp bij ons bestelt en laat installeren, krijg je de kosten van de technische opname als korting op de eindfactuur. 

In welke warmtepomp heb je interesse?
Je gegevens

Een warmtepomp specialist van ATAGwarmte bekijkt bij je thuis wat de beste warmte-oplossing is. Na afloop ontvang je een offerte op maat en kan je beslissen om over te gaan tot aankoop of niet.

€ 150,-
In mindering op bestelling