Let op! Vanaf 1 juli zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 30 juni 2023 om te profiteren van de laagste prijs.

Zo werkt het advies op maat bestellen

De juiste warmtepomp oplossing is voor ieder huis en iedere situatie anders. Daarom hebben we eerst een aantal vragen die we je ter voorbereiding willen stellen. Op basis van die informatie kunnen wij een basisadvies geven inclusief prijsindicatie. Wil jij deze vragenlijst ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@atagwarmte.nl of 085-3032700.

Vragenlijst aanvragen

Na ontvangst van het basisadvies en prijsindicatie is het bestellen van advies op maat nodig om een van onze installateurs bij je langs te sturen. Tijdens deze technische opname worden de details besproken en wordt het meerwerk definitief bepaald. Hierna ontvang je een adviesrapport inclusief offerte die (uitvoerig) telefonisch met je wordt doorgenomen.

Een advies op maat kost € 150,-. Wanneer je op basis van de offerte de warmtepomp bij ons bestelt en laat installeren, krijg je de kosten van het advies op maat als korting op de eindfactuur. 

In welke warmtepomp heb je interesse?
Je gegevens

Een warmtepomp specialist van ATAGwarmte bekijkt bij je thuis wat de beste warmte-oplossing is.
Na ons adviesrapport en uitgebreide toelichting kan je beslissen tot aankoop of niet

€ 150,-
In mindering op bestelling