Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.

Algemene vragen

Hoe kan ik ATAGwarmte bereiken?

ATAGwarmte is er graag voor jou. Daarom zijn wij voor verkoop & advies dagelijks zowel via internet, als telefoon te bereiken van 08.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds. Zelfs in het weekend staan wij voor je klaar. Op zaterdag en zondag zijn wij geopend tussen 10:00 en 17:00. 

Bel:  085-3032700
Mail:  info@atagwarmte.nl
 

Waarom ATAG cv-ketels en warmtepompen?

ATAG behoort tot de hoogste klasse cv-ketels en warmtepompen. Het is als het ware de Mercedes onder de cv-ketels. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er al-tijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. 

Omdat wij alleen cv-ketels en warmtepompen van ATAG verkopen, kunnen we jou een extra scherpe prijs aanbieden. Ons assortiment ATAG is geschikt voor 97% van alle woningen. Daardoor hebben wij voor vrijwel ieder huis een passende cv-ketel of een hybride combinatie met warmtepomp.

De energietransitie brengt veel vragen en onzekerheid met zich mee. Met ATAGwarmte bieden wij een scala aan duurzame cv-ketels en warmtepompen. Door ons te richten op de verkoop en installatie van één merk, kunnen we altijd de beste service verlenen.

 

Kan er sprake zijn van bijkomende kosten?

Je koopt of huurt een cv-ketel bij ATAGwarmte inclusief een standaard installatie door een CO-gecertificeerde installateur. Een standaard installatie wil zeggen dat alle benodigde aansluitingen voor een HR ketel reeds aanwezig zijn: gasleiding, waterleiding, warmwaterleiding, cv-aanvoer leiding, cv-retourleiding, afvoerrichting het riool, geaard stopcontact en een HR-geschikt rookgaskanaal. 

  • Heb je momenteel een HR ketel, dan is dit reeds het geval en is er sprake van een standaard installatie. 
  • Heb je momenteel een VR ketel of een conventionele (staande) cv-ketel, dan is er kans op meerwerk.

Als je twijfelt of het een standaard installatie betreft dan kun je altijd bellen 085-3032700. Wij kunnen je dan aan de hand van enkele eenvoudige vragen vertellen of het een standaard situatie betreft.

Als ATAGwarmte vinden wij dat de prijs voor installatie altijd geheel duidelijk moet zijn. Dus geen verrassingen achteraf. Tijdens het bestelproces vragen wij je dan ook om enkele foto’s te uploaden van de huidige cv-ketel installatie. Op basis van deze foto’s kunnen wij inschatten of er inderdaad sprake is van een standaard installatie (zonder meerprijs).

Mochten er onverhoopt toch extra werkzaamheden benodigd zijn, dan informeren wij je hier direct over. In deze gevallen ontvang je van te voren een duidelijke prijsopgaaf. Mochten deze hoger uitvallen dan gedacht, dan mag je de koop natuurlijk altijd ongedaan maken, zonder bijkomende kosten.

Alle getoonde prijzen bij ATAGwarmte zijn inclusief BTW.