Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.

Garantie

Garantie bij ATAGwarmte

Bij ATAGwarmte koop je een cv-ketel altijd met 2 jaar all-in service abonnement voor een volledige garantie op je cv-ketel met onderhoud en 24/7 service. Dit service abonnement wordt na 24 maanden automatisch verlengd tegen een maandelijks vooraf te betalen bedrag van 14,15 p/mnd. en is maandelijks opzegbaar. De maximale looptijd van het service abonnement is 15 jaar. Binnen dit abonnement is alles voor je geregeld met betrekking tot onderhoud en storingen. Zo komen wij periodiek jouw cv-ketel reinigen en mocht je onverhoopt een storing hebben aan je cv-ketel, dan komen wij deze kosteloos voor je verhelpen. Er is dus geen sprake van bijkomende kosten zoals; arbeidsloon, voorrijkosten of materiaalkosten. Middels het All-in serviceabonnement heb je dus een volledige garantie op een juiste werking van de cv-ketel.

Kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?

Elke consument in Nederland kan gebruik maken van het herroepingsrecht. Mocht je na je bestelling toch de koop of huur van de cv-ketel willen annuleren, dan kan dat. Neem telefonisch of per mail contact met ons op om de bestelling te annuleren. Je kunt op elk gewenst moment tot aanvang van de installatiewerkzaamheden de koop of huur overeenkomst annuleren.

 

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Natuurlijk willen wij dat je tevreden bent over de service van ATAGwarmte. Wij zullen er alles aan doen om jouw klacht naar tevredenheid op te lossen. Als je vindt dat je niet naar behoren bent geholpen door een van de medewerkers van ATAGwarmte of door een van de medewerkers van onze installateurs, dan hopen wij dat van je te vernemen.


Tevreden klanten zijn van groot belang voor ons. Wij zullen op de kortst mogelijke termijn (maximaal binnen 10 werkdagen) contact met je opnemen om gezamenlijk te kijken hoe wij een oplossing kunnen bieden. Je kunt ons bellen, mailen of schrijven met jouw klachten naar:

ATAGwarmte

Weesperstraat 118-N

1112 AP Diemen

Telefoon: 085-3032700

info@atagwarmte.nl

ATAGwarmte ook te bereiken via ons contact formulier.