Cv-ketel huren

Hoelang loopt de huurperiode?

Huur je een cv-ketel bij ATAGwarmte, dan is dat zorgeloos genieten van warmte en comfort tegen de beste prijs. Daarom bieden wij je cv-Ketel huren all-in. Dat wil zeggen inclusief thermostaat, onderhoud en 24 uursservice. Je betaalt een vast bedrag per maand met een looptijd van 12 jaar. Daar zit echt alles bij in! Dus ook voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Bij de installatie gaan wij uit van een standaard installatie. Dat wil zeggen dat je nu al een HR ketel hebt en dat wij op dezelfde plek je nieuwe huurketel kunnen installeren. De bijdrage van de installatiekosten betreffen €149,- en dit is ook het bedrag dat je aanbetaalt bij de bestelling van een nieuwe huur cv-ketel. Je hebt dus geen verassingen achteraf. Na 2 jaar kun je de ATAG cv-ketel boetevrij afkopen. Wanneer het huurcontract na 12 jaar afloopt dan bieden wij u de mogelijkheid om een nieuwe huur cv-ketel bij ons af te nemen of geven wij u de mogelijkheid om het toestel over te nemen.

Is onderhoud & service in de huurprijs inbegrepen?

Het huurbedrag wat je per maand betaalt is all-in. Dit betekent dat service en onderhoud zijn inbegrepen in het maandelijkse huurtarief. De kosten voor het onderhoud en mogelijke storingen aan de cv-ketel zijn hiermee gedekt. Heb je een probleem met de cv-ketel?  Onze adviseurs staan elke dag voor je klaar, via 085-3032700

Wat als ik in de tussentijd ga verhuizen?

Het huurcontract heeft een looptijd van 12 jaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in deze periode gaat verhuizen. Het is daarom mogelijk om het huurcontract vanaf 2 jaar af te kopen. Stel dat je na 6 jaar besluit om te verhuizen, dan is het mogelijk om de resterende contractjaren af te kopen. 

Het is ook mogelijk dat de nieuwe bewoner jouw huurcontract overneemt. 

Gelden er boeteclausules?

Nee. ATAGwarmte heeft gepoogd een zo eerlijk en transparant mogelijk huuraanbod aan te bieden. Wanneer je na 2 jaar de cv-ketel wilt kopen, dan kan dat ook. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 085-3032700.

Hoe werkt het tussentijds opzeggen / afkopen van het huurcontract?

Indien je eigenaar van de cv-ketel wilt worden, dan kan je het huurcontract afkopen. De afkoop van de cv-ketel kan uitsluitend in hele jaartallen. Dit betekent dus dat je de afkoop van de cv-ketel bij ons moet aankondigen voordat het volgende huurjaar ingaat. 

Uiteindelijk betaal je eenmalig € 75,- administratiekosten en het resterende bedrag. De ATAG cv-ketel is dan van jou en het huurcontract wordt daarmee beëindigd. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 085-3032700.

Wat gebeurt er na 12 jaar als het huurcontract afloopt?

Wanneer het huurcontract na 12 jaar afloopt dan bieden wij u de mogelijkheid om een nieuwe huur cv-ketel bij ons af te nemen of geven wij u de mogelijkheid om het toestel over te nemen.

Kan ik meerwerk opnemen in de huurprijs?

Nee het is niet mogelijk om meerwerk op te nemen in de huurprijs. Bij het ontvangen van een offerte ontvang je vaak al informatie over de meerkosten. Als er sprake is van meerwerk dan worden deze kosten apart gefactureerd.

Ik huur een woning, kan ik dan ook een cv-ketel huren?

Wij sluiten alleen een huurcontract bij ATAGwarmte af  met de eigenaar van de woning. Mocht je dus een woning huren, dan zou je de offerte natuurlijk wel kunnen doorsturen naar de eigenaar. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 085-3032700.