Let op! Vanaf 1 augustus zullen onze cv-ketel prijzen stijgen. U heeft tot en met 31 juli 2024 om te profiteren van de huidige prijs.

Warmtepomp financieren

Hoe kan ik een warmtepomp bij ATAGwarmte kopen?

Bij ATAGwarmte doorloop je een aantal stappen om een warmtepomp te kopen:

1. Oriëntatie 

Bij interesse in een Warmtepomp kan je via de website een offerte aanvraag doen. Je ontvangt van ons dan een aantal vragen en het verzoek om foto's te sturen van je huidige situatie. Op die manier kunnen we een grove prijsindicatie geven.

2. Advies op maat kopen

Als je nog steeds interesse hebt in het kopen van een warmtepomp, dan adviseren wij altijd om een advies op maat bij ons aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn €150. Onze technische specialist komt bij je thuis om te kijken welke warmteoplossing het beste aansluit op de woning en comfort wensen.

3. Advies op maat 

Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport met een advies op maat in de vorm van een offerte. Deze offerte kun je vervolgens accorderen.

4. Installatie 

Wij gaan de warmtepomp inplannen voor installatie door een erkende ATAG SelectDealer bij jou in de buurt.

Is er subsidie voor een warmtepomp?

De Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) geeft subsidie voor een (hybride) warmtepomp. Alle warmtepompen die ATAGwarmte verkoopt, komen in aanmerking voor de ISDE subsidie. De hoogte van deze ISDE-subsidie hangt af van het soort warmtepomp en het vermogen.

Voor de ATAG Energion M Hybrid All 40 ontvang je €2700,00 aan subsidie. Om de ISDE subsidie aan te vragen, dien je gebruik te maken van de meldcode  KA21376.

Wat kost een warmtepomp?

Dit hangt van jouw specifieke situatie af. Middels advies op maat kijken wij of en welke warmtepomp het beste bij jou situatie past.

Onze technische specialist komt bij u thuis om te kijken welke specifieke warmtepomp het beste bij jouw huis en comfort wensen past. Het is belangrijk om de juiste warmtepomp te kiezen die bij u huis past voor een optimale rendement en comfort. Kortom via advies op maat bent u verzekerd van een duurzame oplossing die bij u en uw huis past. De kosten voor een advies op maat zijn 150 euro. Dit bedrag worden in mindering gebracht op de rekening als je ook een warmtepomp bij ATAGwarmte koopt. 

Vraag hier advies op maat aan om te kijken welke warmtepomp het beste bij jou past.

Warmtepomp = lagere energierekening?

Jouw energierekening kan inderdaad lager worden met de installatie van een hybride warmtepomp. Het daadwerkelijke verschil hangt af van jouw specifieke situatie en de energietarieven. Bovendien is een goede inregeling van de installatie belangrijk om het beste rendement te behalen. De Energion M Hybrid All warmtepompen kunnen met een ATAG cv-keteleen aardgasbesparing opleveren tot 70%. Dat is dus een flinke besparing op jouw energierekening.